всекарта, дубль два
| PLN | 11.65 | 11.95 |
Перша була влітку
Але довелось закрити всі рахунки через помилки в работі ПУМБ.онлайн. На щастя інших це дуже екзотичні проблеми і наврядчи з ними зіткнеться більше кількох людей.
Цього разу теж відкривав всекарту, тільки цього разу ще відкрив і валютні варіанти.
ПУМБ один з небагатьох банків де можна відкрити картки в злотих і фунтах. Відразу скажу що для пересічного туриста це сенсу немає тож якщо ви читаєте цей відгук тому що обмірковуєте чи треба вам для поїздок карту в іншій валюті відповім — не треба. ПУМБ (звісно не тільки він) не має комісії за конвертацію валюти при покупках за кордоном, курси валюти не дуже відрізняються від курсів в обмінках. Тож нащо обтяжувати собі життя тагаючи купу карток, забуваючи від них пін-коди та бігаючи до обмінників,
а потім до відділень щоб з'економити доллар або два? Я відкрив картки з іншою метою, як тільки полові іспити пройдуть — напишу в коментарях вдалося чи не вдалося.
Про саму процедуру відкриття рахунків та отримання карток писати особливо нічого. Персонал був ввічливий, процесс зайняв може з пів-години: трохи більше ніж минулого разу бо для кожної картки були окремі процедури.
Застосунок працює без нарікань, в ньому вже з'явилась оплата комуналки, але в порівнянні з чорним конкурентом вона не така зручна. Головний недолік: перелік постачальників послуг один на всю країну, немає відокремлення за теріторіальною ознакою, хоча ж адреса вказана.