Мінфін - Курси валют України

Встановити

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
itrailwayman
itrailwayman
3 червня 2021, 8:42
Володимир
Добрий день.

У своїй відповіді іншому клієнту банку від 1.06.21 https://minfin.com.ua/company/pumb/review/230290/ ви зазначили наступне, цитую:

«в мобильном приложении ПУМБ online при оплате коммунальных услуг, пополнения мобильного телефона, перевод с карты на карту комиссия не снимается, но эти транзакции относятся к снятию наличных средств. По условиям кредитной карте «Всеможу» льготный период начисляется только на безналичные операции: это покупки в магазинах, в магазинах одежды, аптеках, заправках и т.д. При снятии наличных средств комиссия также отсутствует, но существует комиссия за пользование кредитных средств: 3,99% за 30 дней от сумы которой воспользовались. Предлагаем Вам самостоятельно перечитать условия кредитной карты, чтобы в будущем ее выгодно использовать. „

Я уважно ознайомився з умовами обслуговування кредитної карти Всеможу (Додаток №3 до Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб) і з'ясував, що пільгова процентна ставка 0% річних застосовується за операціями з використанням платіжної картки у торгівельно-сервісній мережі та мережі Інтернет.
Згідно п.6 цього ж Додатку 3, “Під даними операціями слід розуміти операції оплати товарів та послуг у торгівельно-сервісній мережі (в т. ч. оплату товарів та послуг в мережі Інтернет з використанням реквізитів платіжної картки та операції з оплати послуг в Системі «Інтернет-банкінг».
Згідно п.1.2 „Правил дистанційного обслуговування клієнтів – фізичних осіб в системі інтернет-банкінг ПУМБ-online“, мобільний додаток Пумб-online є Системою дистанційного обслуговування «Інтернет-банкінг» на мобільних пристроях.

Власне, питання:
На якій підставі ви стверджуєте, що операції оплати комунальних послуг та поповнення мобільного телефону в системі ПУМБ-онлайн відносяться до операцій зняття готівки і до них не застосовується пільговий період?
ПУМБ
Відповідь банку
3 червня 2021, 14:03
Вітаємо!
Перепрошуємо за можливі непорозуміння. Дякуємо Вам, що звернули нашу увагу на умови кредитної карти. Дійсно, по умовам кредитної карти «ВсеМожу» пільговий період діє для будь-яких покупок карткою в магазинах або в мережі Інтернет в Україні або за кордоном, а також на оплату комуналки, освіти, туризму, поповнення мобільного та інших послуг у ПУМБ Оnline  (відповідно до наявного переліку компаній та шаблонів для оплати). Станом на 03.06.2021 пільговий період також розповсюджується на операції зняття готівки, переводи з карти на карту. Щоб не платити відсотки за кредитом та залишатися в пільговому періоді, потрібно погашати заборгованість поточного місяця до 30-го числа наступного місяця. Точну суму сплати заборгованості станом на кінець пільгового періоду зручно перевіряти у ПУМБ Оnline.

Якщо Вам незручно повністю погашати заборгованість поточного місяця, сплачуйте мінімальний платіж у розмірі 3% від суми заборгованості до 30-го числа наступного місяця.  Дізнавайтеся розмір платежу в офіційному акаунті ПУМБ у Viber.

Для того, що перевірити інформацію по Вашій карті, напишіть нам, будь ласка, в особисті повідомлення ПІБ та ІПН, ми обов’язково все перевіримо та зі всім розберемося.

Коментарі - 3

+
+19
itrailwayman
itrailwayman
3 червня 2021, 14:08
#
Краще розберіться зі своїми співробітниками, хто тут від імені банку пише маячню і вводить в оману клієнтів. Може банку варто прискіпливіше ставитись до підбору персоналу. який відповідає за комунікації в соціальних мережах?
+
0
PUMB
Ответ банка
PUMB
3 червня 2021, 14:38
#
Ми вже провели розмову з модератором та разом детально обговорили дану ситуацію. Дякуємо, що звернули на це нашу увагу.
+
0
Італій .
Італій .
3 червня 2021, 19:09
#
И автор молодец, что додумался это оформить как отзыв. И банк в общем-то тоже что оперативно ответил.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в ПУМБ

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.8 46.4
PLN 10.3 10.8
USD 41.3 41.8
Всі курси банку

Курс валют в ПУМБ

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.8 46.4
PLN 10.3 10.8
USD 41.3 41.8
Всі курси банку