Курс валют в Прокредит Банк
USD | 41 | 41.6 |
Отличный банк, супер условия для ипотеки!
Выбрал ProCredit банк и ни разу не пожалел!
Высокий профессионализм, в том числе хочу отметить кредитного менеджера Аллу.
Чёткий и понятный список Документов.
В течение нескольких дней рассмотрели заявку, выдали гарантийное письмо.
Когда уже были готовы документы на дом, течение 10 дней организовали сделку.
Нет скрытых комиссий, все чётко и ясно.
Сделку провели в отделении, пригласили нотариуса, в удобной переговорке.
Все заняло не более 3−4 часов.
Я очень доволен. Рекомендую!
Дякуємо за відвертий відгук.
Приємно здивована умовами кредитування та обслуговування
Все дуже сподобалось!
Планую відкриття рахунків.
Ми любимо простоту, прозорість та приємно дивувати нашими умовами :)
Будемо раді співпрацювати з вами.
Зручна функція «Забронювати візит»
Скористався зручною функцією «Забронювати візит» — так як це було 10:00, передзвонили доволі швидко, обговорили деталі і в той же день обміняв гроші без черг та нервів. Не знаю як з іншим, не був їхнім клієнтом, проте в цьому випадку мене все влаштувало!
Дякуємо за щирий відгук. Ми цінуємо ваш час, тому пропонуємо також багато послуг у режимі онлайн.
Ваш німецький банк.
Желаемый кредит
Сотрудники банка очень вежливы и клиентоориентированны!!! Мы очень рекомендуем ProCredit bank в решении вопросов денежного характера. Быстро. Четко. Вежливо и по делу! Спасиибо Вам, ProCredit bank! Вы — лучшие!!!
Отличный банк
Раді, що ви оцінили наші умови та переваги, як для фізичних осіб, так і для ФОП. Якісне обслуговування — це наша запорука тривалої співпраці.
Онлайн обмін валют
Дякуємо за ваш відгук. Ми завжди відкриті до співпраці й будемо раді розповісти про переваги користування нашою карткою.
Іпотека вторинного житла
Тому раджу банку дещо попрацювати над рекламою в інтернеті :)
За допомогою форми на сайті залишив заяву на отримання кредиту і вже наступного дня зі мною зв’язалися і ми почали працювати. Щодо термінів, то від часу мого першого звернення в банк і до видачі кредиту пройшло 2 тижні, тобто досить швидко, бо іноді виникали затримки не з вини банку. Щодо умов, то досить лояльні у порівнянні з іншими банками, відсоткова ставка нижча за інші банки (у мене 11%), з додаткових комісій — 1% від вартості житла комісія банку + 500 грн., страхування житла (були запропоновані різні страхові компанії з яких можна було обирати, я обрав найдешевший варіант) — 0,1% вартості кредиту, послуги нотаріуса з оформлення іпотеки.
Мій менеджер — Очіченко Алла, їй особлива вдячність, завжди була на зв’язку, завжди ввічливо, оперативно і зрозуміло відповідала на усі мої питання (а їх, як розумієте було дуже багато). Багато в чому саме завдяки їй взяв кредит у цьому банку.
Зважаючи на все вище сказане, дуже рекомендую цей банк усім.
Сергію, дякуємо за щирий та розгорнутий відгук. Нам приємно долучатися до появи ще однієї домівки — від першого знайомства до відповідей на всі ваші питання.
Вашу пораду також врахуємо :)
Кредит под залог недвижимости
Прекрасное обслуживание, прекрасный персонал, отличные понятные условия, прекрасная работа удаленно, в ЦО банка появился только 1 раз, в день подписания сделки!
Отдельное СПАСИБО Алле Очиченко, прекрасный профессионал своего дела! Таких людей надо бы побольше!!!
Дякуємо, що оцінили нашу стратегію онлайн-обслуговування. Такий підхід дозволяє нам якісніше та швидше обслуговувати наших клієнтів.
Відгук Аллі передамо :)
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Самые нормальные проценты по депозитам
Ми пропонуємо різні можливості надійного депозиту для наших клієнтів відповідно до їх діяльності. Щасливі, що ви обрали для себе зручний варіант.
Ваш німецький банк.
Назручніша система міжнародних переказів
Раді, що допомагаємо вам лишатися близькими з родиною.
ПроКредит Банк є частиною міжнародної групи ПроКредит, що дозволяє швидко та надійно переказувати кошти.
Банку уже много лет, я ему доверяю.
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи. Довготривала співпраця — найбільша цінність для нас.
Пользуюсь с 2010 года
Ужасный график работы
Робота нашого банку побудована таким чином, щоб більшість основних послуг ви могли отримати дистанційно, без візиту у відділення. Залиште нам у приватних повідомленнях контакти для надання консультації щодо вашого питання.
чи не єдина нормальна іпотека
Взяли з чоловіком іпотеку на десять років. Морально не дуже приємно розуміти, що ми ще 10 років винні були, але платіжки принаймні не такі відчутні для бюджету. Можилво, трохи розживемося і будемо виплачувати іпотеку швидше
Отличное отделение
Дякуємо, що оцінили наш стиль. Щодо переведення рахунків у ПроКредит Банк — будемо раді проконсультувати й відповісти на всі питання. Ми завжди поруч ;)
По кредитам и банковскому обслуживанию — самые лучшие условия на рынке!
По юр. лицу также работаем в ПроКредит — нравится и обслуживание, и оперативность, и программа.
Рекомендую этот банк ВСЕМ, если Вам нужно оперативно и качественно получать банковские услуги!
Обслуживание — на высшем уровне
Найгірший банк України
Вартість нашого тарифу передбачає пакетне обслуговування без будь-якої додаткової плати за окремі сервіси. До пакету послуг входять: перекази з картки на картку, перекази коштів у гривні на рахунки фізичних або юридичних осіб, зняття коштів з банкоматів по всій території України, також відсутні комісії за зарахування коштів на рахунок клієнта тощо.
У Вас завжди є можливість безкоштовно зняти депозитні кошти в банкоматі до 500 000 грн на місяць чи до 20 000 USD або 20 000 EUR на місяць у касах банку. При перевищенні цього ліміту передбачена комісія за операцію, оскільки робота з готівкою вимагає більших затрат.
Отказали в кредите
Нам також прикро, що не вдалося співпрацювати з Вами. Запевняємо, що ми уважно розглядаємо кожне звернення щодо отримання фінансової послуги, враховуючи індивідуальні обставини кожного клієнта. У прийнятті рішень ми керуємося внутрішніми положеннями банку та дотримуємось вимог нашої кредитної політики.
Кредит
Брал кредит на машину в гривне. Одобрили, выдали, по хорошему курсу купили валюту. одни положительные эмоции, офис open Air… светло, просторно, не «душно». Киев, Победы 21а-Молодцы!)))