Шахрайство з шантажем від Приват Банка
«В цій ситуації може опинитися кожний,»
Та годі вам…
«адже це грабіж всього українського народу!»
Та годі вам-2…
Та годі вам…
«адже це грабіж всього українського народу!»
Та годі вам-2…
Ваша ситуация сродни — вынес сейф на площадку, сверху положил бумажку с кодом, затем обвинил консьержку в «грабеже ВСЕГО украинского народа»… Как-то так.
- Ответ банка
- PrivatBankQM
- 10 грудня 2015, 20:06
Шановний Клієнт!
Якщо персональна інформація або дані за Вашими картками стали доступними третім особам, рекомендуємо якомога швидше заблокувати картку, зателефонувавши на 3700 або звернувшись до чату (pb.ua/chat). Після чого для перевипуску картки Вам необхідно буде звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку. Ми склали 10 простих правил, дотримуючись яких, Ви зможете не стати жертвами шахраїв: pb.ua/safeness.
З повагою, ПриватБанк.
З повагою, ПриватБанк.
USD | 41 | 41.6 |
Служба безпеки банка не провела ніякого розслідування за весь цей термін, а просто передала мою справу коллекторам. А головна проблема в тому, що мене вже не просто ошукали, а починають шантажувати за злочин, який я не робив.В цій ситуації може опинитися кожний, тому як банк є злочинною організацією буду боротися з ними до кінця, адже це грабіж всього українського народу! Жду відповідь від банка!!!