не повертають забракований платіж
Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та допомогти розібратись.
Не оформляется карта в доларах
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти, та допомогти розібратись в ситуації.
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка
Збільшили заборгованість по карті універсальній
У графі «Залишок після операції» відображається сума на картці з урахуванням усіх заблокованих сум на момент платежу. Це виглядає так: наприклад, ви в магазині оплатили карткою покупку на якусь суму, ця сума спочатку блокується торговою точкою для подальшого списання, а у виписці баланс після операції відображається ще з цією сумою, оскільки за фактом торгова точка її ще не зарахувала на свій рахунок. Тобто, під час перевірки балансу картки вам потрібно орієнтуватися лише на доступний баланс, а не на баланс у виписці. У випадку, якщо ви не підтверджуєте якісь операції з виписки, повідомте деталі в підтримки банку.
Як Приватбанк вводить в оману ФОПів на тарифі IT Expert.
Обов'язково перевіримо консультації співробітників, що були вам надані, та зв'яжемось з вами додатково.
Все супер!
Ми дуже раді, що виправдали ваші очікування.
ПриватБанк НЕПЛАТОСПРОМОЖНИЙЙ
Мінімальна сума персонального замовлення готівки:
— 20 000 грн;
— 300 дол/євро.
Отримати готівку без попереднього замовлення також можливо за наявності в обігу каси.
Що це було ?
Вже перевіряємо, чому так вийшло. За результатом додатково повідомимо.
Провайдер Kvitum картою ПриватБанка обікрав мати-одиначку під час воєнного стану
В описаній вами ситуації банк обмежений у своїх можливостях.
Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо вам звернутися в правоохоронні органи, які можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію.
Сподіваємося, що таких ситуацій у вас більше не буде.
Дякуємо за розуміння.
Закрытие счёта.
Жахливий спам
Неадекватні працівники
разів десять їм пояснював, що я не Іван Петрович і його не знаю, разів 10 вони вибачались, запевняли, що розібрались, відмітили і більше не турбуватимуть. Але через 1−2 дні все починалось знову, прийшлось пакет викинути і купити новий.
Бешенные тарифы
Тарифи встановлюються, виходячи з кон'юктури ринку, собівартості надання послуги. Інформація про тарифи є публічною і доступна на офіційному сайті. Нижча комісія встановлена в Приват24, тому радимо викостовувати цей канал для проведення оплат.
Iгнорують постанову приватного виконавця
Приносимо вибачення за очікування. Обробка та виконання постанови про визначення поточного рахунку фізичної особи — боржника у банку для здійснення видаткових операцій проводиться у визначений термін (до 10 днів).
Проблеми в ЕЦП від приватбанку
Звертався декілька раз до приватбанку з проханням зареєструвати звернення та надати письмову відповідь чому не працюють належним чином ключ для ЕЦП, 26,10,2023 оператор 50316, 27,10,2023 оператор 293837, АЦСК приватбанку всі відмовляються навіть прийняти звернення. Бо знають що є велик проблеми з їх ЕЦП і роботою з ЕЦП. Всі давно здають звітність в електронному вигляді з ЕЦП ведуть електронний докуменооббіг, а тепер спробуйте отримати в приватбанку документ «Платіжну інструкцію» яку Клієнт підписав своїм ЕЦП і банку прийнів до виконання, в приватбанку отримаєте pdf файл і перевірте його на https://czo.gov.ua/verify — ЕЦП Клієнта Ви взагалі не побачите, ЕЦП печатки також не побачите як і ЕЦП Заіграєва Є. О. також немає. Що це за банк такий який може надати Клієнтам нормально оформлених документів «Платіжна інструкція» і «Виписка з клієнтського рахунку».
На жаль, нам не вдалось ідентифікувати вас за залишеними до відгуку даними.
Hаписали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та допомогти розібратись.
Терроризм
У своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності. Згідно закону 'Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення' банк, як суб'єкт первинного фінансового моніторингу, зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення.
На жаль, ваше обслуговування у банку обмежене. При розірванні ділових відношень клієнту надається можливість переказу залишків до іншого банку. Додатково вам буде направлена офіційна відповідь з даного питання.
Для перерахування залишку ваших коштів на рахунку (ах) в банку, вам чи вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● реквізити рахунку (ів), відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.
Зверніть увагу на компетентність операторів служби підтримки
Нам дуже шкода, що наша служба підтримки залишила про себе таке враження.
Дозвольте нам пропрацювати цю ситуацію більш детально. Для цього написали вам в приватні повідомлення.
Не побачив повідомлення в Приват 24 для бізнесу або не зміг завантажити документи = відмивання грошей або незаконна діяльність.
Тобто Приват 24 для бізнесу працює не належним чином, або в момент прикріплення документів виник якийсь БАГ.
Банк без попередження та запиту документів іншими каналами зв’язку розірвав ділові відносини.
Банк не надав можливості клієнту після розірвання ділових відносин надати документи, щодо підприємницької діяльності з метою поновлення обслуговування клієнта.
● реквізити рахунку (ів), відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● заяву про перерахування залишків коштів.
ПриватБанк вклав мої гроші
24 жовтня вистояв чергу до терміналу самообслуговування у великому ТРЦ м.Дніпро
вул. Королеви Єлизавети ІІ, 2, розпочав вкладати купюри до терміналу, на 3500 термінал зробив чорний екран з написом error…error і перестав подавати ознаки життя!
Я це встиг сфотографувати! З третьої спроби додзвонився на 3700!
Там сказали що один-три дні на розгляд справи, мов буде інкасація і розглянуть свою крадіжку мої грошей!
На другий день я зателефонував у ПриватБанк, там почали брихати мов не було інкасації!
Я їм кажу, у вас несправний термінал це раз!
Я їм кажу, не брешуть мені, в великому ТРЦ де черга у терміл ви інкосацію робити щодня!
У відповідь тупі фрази мов чекайте!
Висновок:
ПриватБанк є установа яка краде гроші і не відповідає за свої дії і дії свого несправного обладнання!
Після отримання вкрадених коштів закрию рахунок у цьому банку
Перепрошуємо за незручності. Для ухвалення рішення за заявкою нам необхідно отримати звіт щодо залишку коштів у пристрої, інкасувати його. Ми дуже стараємося встигнути надати відповідь в обіцяний вам термін.
Затягування зняття арешту
Банк обробляє документи в термін 1-3 робочих дні після отримання документа.
позор такому банку!