Дуже складно відкрити картку онлайн, якщо ти закрив її багато років тому
Вітаю, пишу відгук про спробу відкрити дистанційно картку онлайн після того як я не користувалась нею десь років 5−7 тому назад. Я мала колись картку для отримання стипендій, потім її закрила, тепер у 2025 хотіла відкрити онлайн! За цей час я вже вийшла заміж і змінила прізвище, тому розуміла що треба актуалізувати дані. Я скачала собі застосунок Привату, номер звісно змінився вже, це теж був квест але зараз не про це. Я пройшла актуалізацію даних. Намагалась з новим номером відкрити карту у застосунку через кнопку «стати клієнтом банку» і кнопку ВІДКРИТИ КАРТКУ -тут мені пишеться помилка «відновлення доступу неможливе, бо немає активних чи відкритих карток. зверніться в чат онлайн». Написала їм і знаєте що? Вона дали постання на застосунок де я намагаюсь увійти і відкрити карту і все. Але це ще не все🤣🤣я прийшла у відділення банку, щоб відкрити картку. Мене сфоткали і пробували передати документи через ДІЯ підпис. Ііііі, хочете прикол? ВОНО НЕ ПРОЙШЛО, бо в них в програмі дає через стандартну процедуру фоткання з ІД паспортом (а я робила цю ж актуалізацію і фотки з ними). Коротше, щоб відкрити картку мені треба особисто прийти з оригіналом паспорту. Це треш. Для «старих» клієнтів не передбачена функція відкриття карти дистанційно. А навіть якщо ви прийшли у відділення бо треба мати оригінал документів, бо ДІЯ не підійшла їм.