Є оселя від ПРИВАТ
- Недорого Отзывы
- 26 квітня 2024, 14:04
Оселі нема
Вітаю! Виник конфлікт з вашою установою після чого і я і моя донька хоче припинити обслуговування у вашому банку!
Запит на погодження кредитування робили у приват банк. Найгірший банк який тільки існує
Справа у тому, що оформили єоселя ще до 1.09 (до внесення змін) а співробітник установи каже що припинено фінансування згідно розпорядження 4.10.2024
Заявка була сформована до 1.09
Оцінка майна зроблена до прийняття рішення про припинення (загадкового фінансування про яке банк навіть не знає) спілкувалася з працівниками
Заявка була сформована до 1.09
USD | 41 | 41.6 |
Подав я заявку в Дії, отримав попередню позитивну відповідь зі мною зв’язався представник банку, розказав всі мої дії. Пояснив що, для початку потрібно знайти нерухомість, яка б мене цікавила. Цей процес у мене зайняв тиждень. Я знову зв’язався з представником і тут почалося. Нам потрібно було розрахувати чи зможуть мені видати кредит чи ні. З мене виписки з БР оскільки я ПП, і дані по нерухомості з них суми. Цей процес тривав вічність, виписки і дані я підготував за 15 хв, але зустріч з представником банку зайняла тиждень. Я дзвонив до нього кожног дня. І постійно чув я в нотаріуса передзвони в 15:00, в 15:00 казав сьогодні вже ні подзвони завтра, завтра сказав подзвонити в понеділок, в понеділок сказав набери мене зранку я введу дані по телефону. В кінцевому результаті дані по телефону не ввелися сказали приїхати після дзвінка в даний момент. Все мотивувалось тим що даний працівник один працює по єОселі на всю область.
Після заповнення моєї заявки мені погодили кредит, але з авансовим платижем 40%, тільки через те, що рахунок мого ПП відкритий не в приватбанку, і банк не може контролювати підприємницьку діяльність!!!
А що саме цікавіше, згаяний мною час на даний процес, дав свій результат. Квартира продана!!! Но не мені.
На жаль, за інформацією, вказаною у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас, як клієнта Банку. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити ваші контактні дані та допомогти розібратися в ситуації.