Шахрайство Приватбанка, невиконання зобов’язань, обман клієнтів.
Заявка 75852244 від 26.10.2023
Заявка 77746167 від від 04.11.2023
Переписка в чаті приват-24 від 23.10.2023, від 09.11.2023, від 12.11.2023 та ін. Шкода скриншоти сюди добавити немає змоги
Кешбек по своїх акціях вони нараховують і виплачують, перевірено на собі. Але збої бувають і некомпетентні консультанти у їхній підтримці теж попадаються. Тому, думаю, ваше питання вирішиться і кешбек вам виплатять. От за моральну шкоду не отримаєте нічого, це хіба через суд.
Спочатку банк паяв мені мізки, що я зареєструвався після того, як здійснив транзакцію, я довів банку скриншотами, що я зареєструвався на 2 дні раніше. Потім банк мені обіцяв нарахувати кешбек найближчого четверга, — наїбав, ніяких виплат кешбеку не було, потім обіцяно було 09.11.2023 — втретє банк збрехав, поскільки нарахування кешбеку не відбулось, а працівники банку тупо брешуть. Вже пройшло майже місяць.
В кого такі ж проблеми з цим банком, поставте лайк. Чомусь інші банки ПУМБ, МОНО, СЕНС, А-БАНК та інші без проблем і одразу нараховують кешбеки. От тому й немає бажання витрачати гроші з картки привату, бо обман і розвод. Зі свого досвіду — раджу знімати готівку з привату і класти на рахунок в тому банку, де банки дорожать своєю репутацією і відповідають за свої слова.
Можливо хіба що приват тут публічно визнає свою помилку, вибачиться за брехню і публічно мені покладе на рахунок 1000гривень компенсації моральної шкоди, тоді я публічно перепрошу у приватбанку. А поки що в моїх очах це банк — піздабол!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.