Не зрозумілі притензії щодо зарахувань
Надав довідку про доходи звідки маю основне зарахування, зарплатний проект з Приваті, але він не підійшов + до всього маю розміщений депозит, але Банк вважає мене не благонадійним, що ще більше засмучує. Таке відношення звичайно демотивує щось пояснювати і доводити не зрозуміло що
Пунктами 4 та 5 частини другої статті 8 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» № 361-ІХ від 06.12.2019 та Положенням про здійснення банками фінансового моніторингу, затвердженим постановою Правління Національного банку України від 19.05.2020 № 65 зобов’язано Банк на постійній основі здійснювати заходи належної перевірки, зокрема, шляхом моніторингу ділових відносин та фінансових операцій клієнта, що здійснюються у процесі таких відносин, щодо відповідності таких фінансових операцій наявній у Банка інформації про клієнта, його діяльність.
Відповідно до частини шостої статті 11 цього ж Закону Банк наділений правом
витребовувати та вивчати документи (інформацію) щодо фінансових операцій клієнтів та відомостей про їх учасників, про джерела коштів, пов’язаних з фінансовими операціями та інше.
Банк дуже вдячний вам за довіру та готовий до подальшої співпраці та взаємодії за умови, що вами буде надано запитану інформацію та документи, на підставі яких здійснювались операції.