Приватбанк займається шахрайством

Проблема вирішена
peregrint
Приватбанк привласнює чужі кошти. Замовила готівку на відділення Приватбанку на 06.10.2023. У додатку 06.10.2023 прийшло підтвердження, що кошти готові до видачі. При візиті до каси відділення 06.10.2023 касир відмовилася віддати мені мої гроші. У той же день зателефонувала на гарячу лінію Приватбанку та залишила скаргу на цю ситуацію (№ звернення 15819042). Звернення не опрацьовують, а на гарячій лінію «пудрять мізки» та переносять вирішення питання (вже 5-тий день я не можу отримати свої гроші). 10.10.2023 спеціаліст гарячої лінії Олексій (№ 297307 — з його слів) сказав, що нічим мені допомогти не може, та на запитання «коли я змогу отримати свої кошти» він не дав ніякої відповіді.
Коли я зможу отримати свої гроші, які довірила Приватбанку, як клієнт? Мені це невідомо. Я просто залишилася без грошей. Така бездіяльність Приватбанку та безпідставна відмова в видачі моїх коштів касиром наштовхує лише на думку, що в Приватбанку засіли шахраї. Думаю звернутися зі скаргою на дії Приватбанку до НБУ, або навіть до поліції, тому що ознаки шахрайства Приватбанку на обличчя — «заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою».
Приватбанк
Вітаємо. Приносимо вибачення за отримані незручності та очікування. Ваше питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Дякуємо за розуміння.

jakiro
jakiro
10 жовтня 2023, 19:34
Замовте на інше відділення
SergeyNina
SergeyNina
10 жовтня 2023, 21:55
Сделайте перезаказ за другое отделене. Если это доллар значит привезли хлам и кассиру стыдно выдать вам
gogybaunty11
gogybaunty11
11 жовтня 2023, 10:39
Я вижу скоро банки отойдут в прошлое, уже пользоваться банківськими услугами большие риски , лучше с наличкой, но со спокойной душой