Безпідставна відмова продати ОВДП

Намагався 26 червня 2023 через Приват 24 придбати ОВД на певну суму, відмовили, повідомивши по телефону, шо ми не знаємо де були ваші кошти упродовж 1,5 року, коли їх отримали у касі банку як погашення попередніх облігацій. Тобто у 2021 році все добре, а потім у кінці року забрав кошти, а коли у червні 2023 року знову хотів купити, говорять ми не знаємо, де ви їх зберігали. Чи не абсурд? При тому, що всі кошти раніше декларувалися і перевірялися через фінмоніторинг.
Приватбанк
Вітаємо.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.

1 липня 2023, 10:22
Авжеж. Цілий тиждень вже прагнете, але не вирішити, а думаєте, як «відморозитись»
1 липня 2023, 10:51
ИМХО, есть у Привата определенный перебор с подтверждением денег, на которые покупаешь ОВГЗ. Покупал несколько раз, и полных отказов не было, но сталкивался с ограничением суммы покупки. При этом основной регулярный доход у меня идет через Приват уже пару десятков лет, приличные суммы в валюте лежат безвылазно в Привате тоже достаточно давно, перед покупкой ОВГЗ не вносил никаких дополнительных средств ни налом, ни безналом, но при покупке смотрят только на доход за последние ±3 года, как будто всё, что было до того, сгорело.
3 липня 2023, 11:25
У мене питання у тому, що якась неадекватна людина говорить про те те, що невідомо де ви зберігали кошти півтора роки і саме тому відмовили. Дійсно, де ж зберігати кошти, коли ракети почали летіти на Київ і всю Україну. Мабуть, відразу треба брати кошти і бігти до Приватбанку.
3 липня 2023, 12:14
Не думаю, що тут питання до конкретної людини, тому що у Привата в принципі такий підхід до документів при купівлі до ОВДП.