Мінфін - Курси валют України

Встановити

кредитування відгук

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
accipiter 13 квітня 2023, 13:29
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Висоцького, 2
мені ваша відповідь нагадує приказку *що на городі бузина, а в Києві дядько* бо я вас не запитував про пільговий період, а запитував про примусове списання коштів з мого рахунку. Мене цікавить коли почалося примусове списання коштів (число, місяць, рік приняття цього рішення банком). мені таких змін ніхто з банку не надсилав ні письмово ні СМС повідомленням. я з державним Приватбанком після 2016 року ніяких угод не підписував. 05,04,2023р я добровільно заднім числом попросив *Заяву про прєднання до Умов та Правил надання банківських послуг*де і побачив п. 9.4 який і є узаконаним грабежем з боку банка. Так як я підписав *Заяву про приєднання…* пізніше ніж банк зробив відрахування з мого рахунку, а закони як правило не мають зворотної чинності.Мої щомісячні платежі і так покривають всі витрати банку за надання кредитних коштів. До 2016 року такого списання ніколи не було, то чому державний банк так зневажливо ставиться до свїх сумлінних клієнтів.
Приватбанк
Відповідь банку
13 квітня 2023, 14:43
Добрий день!
Дозвольте звернути вашу увагу, що за тарифами картки передбачена можливість користуватись кредитними коштами і не платити відсотків за користування ними. Це називається пільговий період. Щоб карта не виходила з пільги достатньо до 25-го числа поточного місяця внести на неї суму трат за попередній місяць, яка відображається в Приват24.
Внесення мінімального платежу дає змогу проводити погашення не порушуючи кредитні зобов'язання перед банком і не виходити на прострочення, умовами договору при цьому передбачено нарахування відсотків за користування кредитним лімітом.
Стаючи клієнтом банку чи при оформленні картки клієнт підписує анкету-заяву про приєднання до умов та правил надання банківських послуг. Умови та правила надання банківських послуг — договір приєднання, який укладається в порядку, встановленому ст.634 Цивільного кодексу України.
Обслуговування клієнта відбувається відповідно до актуальних умов та правил надання банківських послуг, що розміщені у відкритому доступі на сайті банку https://privatbank.ua/terms. На сторінці з умовами та правилами надання банківських послуг є архів попередніх версій договору з яким ви можете ознайомитись і переглянути умови і відсоткові ставки по картці Універсальна, які діяли в той чи інший момент часу.
В пункті 1.1.5. про зміну та доповнення умов та правил надання банківських послуг зазначено:
п.п. 1.1.5.1. Зміни та доповнення до цього Договору вносяться Банком в односторонньому порядку у випадках, не заборонених чинним законодавством України, шляхом його розміщення на цьому сайті у новій редакції.
п.п. 1.1.5.2. Продовження користування Клієнтом послугами Банку після дати публікації на цьому сайті Умов та Правил надання банківських послуг у новій редакції є фактом надання Клієнтом згоди на зміни та доповнення до Договору та їх погодженням шляхом мовчазної згоди.

Коментарі - 2

+
0
zig4free
zig4free
13 квітня 2023, 15:26
#
Автор как будто с луны свалился, принудительное списание — «нормальная» практика всех банков украины
+
0
Jokets
Jokets
13 квітня 2023, 16:57
#
С пещеры вылезли вылезли
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку