Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банкомат не видав готівку але кошти списались

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Nataly73 28 березня 2022, 13:09
Відділення за адресою: Львів, вул. Костюшко, 5
Доброго дня! 24 березня о 7:59 ранку хотіла зняти гроші в банкоматі за адресою місто Львів, вулиця Січових Стрільці (у вашому додатку вона значиться Костюшка 5). Там розташовано два банкомата, не знаю їх номерів, но я хотіла зняти гроші у лівому з них. Зняти я хотіла із своєї картки. Сума яку хотіла зняти — 10000 грн. Після вибору суми я обрала, що не хочу чека. Банкомат почав гудіти. Гудів десь хвилину-дві. Після чого з’явився чорний екран. Після чого було написано, що час очікування вийшов, банкноти повернуті в банкомат. Після того як з’явилася ця інформація на банкоматі мені він видав картку. Грошей я так і не отримала. Я зразу написала в службу підтримки в приват24. Сформували заявку на повернення коштів.
25 березня, на наступний день я отримала відповідь, що моя заявка відхилена. Я знову звернулась у службу підтримки. Там мені сказали, що перша заявка була сформована некоректно. Зробили ще одну заявку. При перевірці стану нової заявки я побачила, що ви ще раз очікуєте інкасацію, хоча в першій заявці ви також писали, що очікуєте інкасацію після чого відхилили заявку.
Банкомат розташований в центрі Львова. Неможливо, що він очікує з 24 березня на інкасацію. Я залишилась без грошей. Отримала таке повідомлення від банку при оформленні заявки — Заявку на 10000.00 UAH прийнято. Регламент опрацювання — 1 день, якщо потрібна інкасація — до 3 днів.
Заявка номер 24468705
Приватбанк
Відповідь банку
28 березня 2022, 14:58
Добрий день!
Перепрошуємо за незручності.
На даний момент заявка на повернення коштів в роботі. Очікується проведення та звірка результатів інкасації, що дозволить нам впевнитись в тому, що кошти не були видані та визначити їх суму. Ми завжди прикладаємо максимум зусиль, щоб якомога швидше опрацювати заявку та за наявності збою в банкоматі повернути кошти. За результатом обробки заявки ми додатково вас повідомимо.
Ми проведемо роботу з фахівцем підтримки, щоб покращити якість обслуговування в майбутньому.

Коментарі - 5

+
0
Дарина Хижко
Дарина Хижко
25 серпня 2022, 15:21
#
Банкомат CAK59496 за адресою Борщагівська 154а (Аркадія) списав кошти з картки, але не видав готівку, попередньо попередивши про помилку. Повідомлення про списання коштів прийшло після того, як банкомат повідомив, що «операція тимчасово недоступна». Зараз очікую на розгляд заявки про повернення коштів, що, ймовірно, не буде схвалена, якщо банк вирішить не докладати достатньо зусиль, щоб виявити проблему у банкоматі після інкасації. У разі якщо заявку відхилять, ініціюю кримінальне провадження про шахрайство банку. Для цього можна надати відео запис банкомату та ТЦ, де видно, що банкомат не видав грошей.
+
0
Оксана Савчук
Оксана Савчук
27 серпня 2022, 19:56
#
Сьогодні об 11.34 банкомат не видав гроші. З карти гроші списані… чому я маю очікувати 14 днів??? Ви присвоїли собі мої кошти… мені вони потрібні вже… це 20000 грн… чи це новий спосіб заробітку у вас? Робота привату на «високому рівні»… Чому відповідь про розгляд модератом приходить на ел.пошту не державною мовою????
+
0
Gala44
Gala44
7 листопада 2022, 11:56
#
02. 11 банкомат зняв 4000 тисячі з карти але не видав гроші. Звернулася на гарячу лінію, прийняли заяву за номером 25734583, сказали на протязі 1−3 днів кошти будуть повернуті…чекаю і досі. Почитавши коментарі розумію що можу втратити цю суму. Уже багато років з приватом, не хотілося б розчаруватися і переходити в інший банк
+
0
Gala44
Gala44
7 листопада 2022, 22:31
#
Кошти повернули сьогодні, дякую
+
0
Olua Many.t
Olua Many.t
14 березня 2023, 22:49
#
Доброго вечора. Сьогодні у мене трапилася дуже прикра подія. Я прийшла зняти кошти в приваті через nfc банкомат кошти порахував, погудів, і вибив помилку. Гроші з рахунку списались 5000 грн. Але я їх не отримала. Я відразу ж оформила заявку на повернення. Тепер читаю що це може зайняти приблизно 2 тижні і що можуть навіть і не повернути. Чи повернув банк і як швидко? Мені дуже потрібні ці гроші на лікування.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.6 45.6
USD 40.9 41.5
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.6 45.6
USD 40.9 41.5
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Банкомат не видав готівку але кошти списались