Обмежили карту і заблокували кошти
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності!
Не заходять кошти по Державній програмі є-оселі
Обратился в online приват24
Дякуємо, що знайшли час на відгук та поділилися з нами своєю думкою. Ваше задоволення – це саме те, чого ми прагнемо.
нарушение финансовой дисциплины банком
Ми зарахуємо кошти як тільки отримаємо їх від пенсійного фонду. Отримати довідку по рахунку з реквізитами можливо у Приват24 та надати її за потреби до пенсійного фонду. Ви завжди можете звернутися до банку на офіційному сайті банку. pb.ua/chat, де наші колеги працюють для вас 24/7 і радо допоможуть вирішити будь-які питання.
ПриватБанк беспределит. Не отдаёт мне мои деньги и избегает решения вопроса!
Пожалуйста, свяжитесь со мной. Это важно.
Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити деталі ситуації.
Лохотрон
Банкноти доларів США, які були емітовані з 1996 по 2013 рік, знаходяться в обігу в Україні і виведення з обігу таких банкнот не заплановано найближчим часом.
Також зазначимо, що у відділенні Банку видаються купюри, які попередньо пройшли перевірку, відповідно, під час видачі пропонуються платіжні купюри.
У разі, якщо вас не задовольнив стан купюри, ви можете відмовитись її приймати, здійснивши перевірку не відходячи від каси.
Ружин місто Житомирська область жах сервіс
Мені 77 років, працівниця відділу Олена нічого толком не пояснила й видала нову карту змінивши мої контактні дані й змінила на неробочий фінансовий телефон й я позбулася доступу до послуги Приват 24. Вимушена піти з цього банку й більше не повернуся. Ганьба сервісу.
Дзівнки на гарячу лінію Приват у проблему не вирішили, а тільки фіксують сказали. Працівниця банку категорично відмовила мені надати свої данні навіть назвати своє імя.
Такого жаху ще не бачила в сервісі ні одного банку
Не раджу більше нікому цей банк
Заздалегідь дякуємо за зворотній зв'язок в особистих повідомлення на цьому порталі.
Розірвання договору без підстав
На рахунках залишились гроші
В відділені взагалі нічим не допомогли, сказали «Читайте листа» який не прийшов поштою. На гарячій лінії допомогти також не можуть, пояснити нічого не можуть
Дуже рекомендую всім закривати свої рахунки бо ви дуже ризикуєте грошима
ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні.
Банк як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.
Лист буде надіслано на юридичну адресу вашої дружини, що була вказана в системі банку.
При розірванні ділових відношень надається можливість переказу залишків до іншого банку.
Для перерахування коштів на рахунках, власнику рахунку або його представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.
Арештований рахунок
Відповідно до п. 10-2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про виконавче провадження», розмір ліміту на здійснення видаткових операцій з поточного рахунку на якому накладено арешт, залишається без змін (14200 грн) оскільки для визначення суми для здійснення видаткових операцій береться розмір мінімальної заробітної плати, встановленої законом про Державний бюджет України на 1 січня поточного календарного року.
видимо приват умирает или у его сотрудников отсутствует элементарная здравая логика
Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. На нього може впливати наявність кредитів в інших установах, протерміновані платежі, нарахування зарплати, активне користування карткою та ще багато іншого. Тому інколи дійсно сума ліміту може бути зменшена, але ми дуже рекомендуємо вам активно користуватись картою і надалі, тому що розмір ліміту, як по кредитній картці так і по Оплаті Частинами переглядається регулярно і розраховуються для кожного клієнта індивідуально.
Якщо Банк перегляне рішення щодо збільшення ліміту, ви будете проінформовані про це додатково.
Раньше был нормальный банк
У разі якщо було вичерпано ліміт отримання переказів на поточний місяць, то необхідно очікувати відновлення ліміту, яке відбувається першого числа кожного календарного місяця. Спасибі за розуміння!
Зняли 400 гривень за обслуговування закритої преміальної карти
Тому щоб не платити 400 грн на місяць, вам треба закрити й вашу Універсальну карту, з підписками на сервіси, яка прив’язана до гаманців і різного роду додатків та випустити собі нову карту…
Хамство і перевищення службових обовʼязків керівника відділення Бойків Ольги
Залишили заявку на підключення терміналу з ПРРО.
Термінал поставили (неодноразово просили Ольгу пояснити як ним користуватись, але допомоги не отримали)
Натомість чекали 6 міс на термінал з ПРРО (Ольга сказала, що їх немає). Зрештую звернулись в інше відділення, на вул. Шевченка,66.
Хлопці оперативно подали в телефонному режимі заявку, і допомогли у підключенні ПРРО.
Про це згодом дізналась керівник Ольга, прийшла в магазин з претензією до працівників, яке вони мали право звертатись в інше відділення, знову нахамила і сказала, що обслуговуватись можемо тільки в неї.
На жаль, ніхто не хотів проконсультувати як користуватись цим.
Але на цьому історія не закінчилась.
Минулого тижня, вона з якимось чоловіком, знову прийшла в магазин, нахамила працівникам, сказала, що не пробиваємо по прро (без підтвердження інформації) і вона його забирає (хоч встановлювало інше відділення !!) Жодного акту підписано не було, жодного документу про розірвання! при цьому всьому ще сказала подякувати, що це забирає не інженер, бо ми би заплатили 5000 грн штрафу. (за що?)
Працівникам магазину погрожувала, кричала що ми пробиваємо напевне на «лівак»
Тепер питання, як магазин має фукціонувати без рро???
Прошу надати пояснення, яке право має керівник відділення Бойків Ольга зʼявлятись на місце ведення бізнесу ФОП, хамити працівникам і розповідати як вести бізнес, в якому відділенні обслуговуватись, забирати рро і погрожувати???
І з чого взагалі така інформація що ФОП не пробиває по рро?
Прошу вжити відповідні міри до даного працівника методом винесення відповідного покарання за завдані незручності і порушення ділової репутації.
Ми хочемо, щоб всі наші співробітники були клієнтоорієнтованими та ввічливими, дозвольте нам опрацювати цю ситуацію детальніше і вжити відповідні заходи впливу. Про результат розгляду справи, ми вас проінформуємо. Ще раз перепрошуємо за ситуацію, що сталась.
Приват на проспекті Голосіївському ,130/57
Як приватбанк розводить на гроші
У іншому випадку (якщо термінал не приєднаний до ПРРО) можливо здійснити замовлення стрічки для терміналу, наведеними нижче каналами для подачі заявки:
— дзвінок до цілодобової служби підтримки на номер 3700 (потрібно повідомити оператору мерчант термінала);
— формування заявки шляхом вибору сервісного меню в POS-терміналі (потрібно ввести в терміналі контактний номер ТСП з кодом міста/моб. оператора);
— SMS на номер 10060 із текстом pos+s*******,
де s******* – мерчант термінала, що зазначено в чеку та на терміналі.
Вартість SMS – згідно з тарифами оператора;
— зателефонувати за прямим номером 0800500030 — лінія підтримки пос-терміналів.
Банк вкрав гроші
На жаль, за даними вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити деталі та допомогти розібратися в ситуації.
26.04.2024 не пришли деньги на карту
На даний момент заявка на повернення коштів в роботі. Очікується проведення та звірка результатів інкасації, що дозволить нам впевнитись в тому, що кошти були внесені в даний пристрій та визначити їх суму. Ми завжди прикладаємо максимум зусиль, щоб якомога швидше опрацювати заявку та за наявності збою в терміналі повернути кошти. За результатом обробки заявки ми додатково вас повідомимо.
Спроба обману зі сторони банку
Прошу представника вникнути в цей кейс і погодитися з тим, що в даній ситуації дії банку несуть мету ввести клієнта в оману і є несправедливими. Номер звернення 124494802.
Вибачте за створені незручності. Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться.
Є оселя від ПРИВАТ
Подав я заявку в Дії, отримав попередню позитивну відповідь зі мною зв’язався представник банку, розказав всі мої дії. Пояснив що, для початку потрібно знайти нерухомість, яка б мене цікавила. Цей процес у мене зайняв тиждень. Я знову зв’язався з представником і тут почалося. Нам потрібно було розрахувати чи зможуть мені видати кредит чи ні. З мене виписки з БР оскільки я ПП, і дані по нерухомості з них суми. Цей процес тривав вічність, виписки і дані я підготував за 15 хв, але зустріч з представником банку зайняла тиждень. Я дзвонив до нього кожног дня. І постійно чув я в нотаріуса передзвони в 15:00, в 15:00 казав сьогодні вже ні подзвони завтра, завтра сказав подзвонити в понеділок, в понеділок сказав набери мене зранку я введу дані по телефону. В кінцевому результаті дані по телефону не ввелися сказали приїхати після дзвінка в даний момент. Все мотивувалось тим що даний працівник один працює по єОселі на всю область.
Після заповнення моєї заявки мені погодили кредит, але з авансовим платижем 40%, тільки через те, що рахунок мого ПП відкритий не в приватбанку, і банк не може контролювати підприємницьку діяльність!!!
А що саме цікавіше, згаяний мною час на даний процес, дав свій результат. Квартира продана!!! Но не мені.
На жаль, за інформацією, вказаною у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас, як клієнта Банку. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити ваші контактні дані та допомогти розібратися в ситуації.
Обслуживание клиентов
P. S. Выводы сам напрашиваются! Всем нам мирного неба и спокойствия!
Було проведено розбір Вашого зауваження з приводу обслуговування у відділенні ПриватБанку, приносимо Вам щирі вибачення за інцидент, з яким Вам довелося зіткнутися. Також додатково інформуємо, що згідно з тарифами банку, які розміщені на сайті банку https://privatbank.ua/platezhnie-karty/universalna, надання довідки/виписки за карткою «Універсальна» у відділенні банку за будь-який період коштує 100 грн. У Приват24 Ви можете замовити довідку безкоштовно. Ми вважаємо чудове обслуговування клієнтів своєю ключовою метою і докладемо всіх зусиль, щоб надалі співпраця з Банком залишала у Вас тільки позитивні враження. З повагою, команда ПриватБанку!