Мінфін - Курси валют України

Встановити

При 100% позитивній кредитній історії, ліміт зменшено в 22 рази.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
takoyto74 5 жовтня 2021, 22:58
Зменшено кредитний ліміт без причини при 100% позитивній кредитній історії.При зверненні до оператора — відповіді банального бота. Причини так і не вияснив, допомоги від заторможеного Дмитра бота не отримав. Кидає кліше з відповідями і все. Пишу, що немає цих причин воно кидає якусь ще заготовку. Я зрозумів, що понабирали не компетентних + неповага, а значить шукаємо інший банк.
Приватбанк
Відповідь банку
6 жовтня 2021, 9:47
Добрий ранок!
Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. На нього може впливати: кредитна історія, наявність депозитів та інші фактори.
Так як ліміти регулярно переглядаються і аналізуються, при використанні карти як особистої, ви можете в будь-який момент отримати смс від Банку, де буде вказано, що кредитний ліміт збільшений і ви зможете ним скористатися.

Коментарі - 7

+
0
zig4free
zig4free
5 жовтня 2021, 23:44
#
Если банк лимит уменьшает, то есть объективная причина. Как минимум то что в лимите вы крайне заинтересованы и в отзыве ни как не обосновываете то что вы в любой момент времени его можете погасить, так как сейчас срана в нестабильном положении и Ковид может порешать все ваши планы на будущее.

П.с. самое интересное, что приват выдает невменяемые объемы кредитного лимита домохозяйкам, без официального дохода.
Зато тем кто реально зарабатывает, лимит очень туго поднимают, но хоть поднимают.
+
0
kingcity
kingcity
6 жовтня 2021, 16:33
#
З лімітами у них повний бардак. То дають, то забирають, потім відновлюють, зменшують, збільшують — алгоритм абсолютно незрозумілий і непрозорий. Мені ні з того ні сього ліміт на ОЧ порізали — при тому, що жодної прострочки не було. Після цього я кред. ліміт сам в 0 установив — є і інші банки, де таких «хвиль» з лімітами нема.
+
0
zig4free
zig4free
6 жовтня 2021, 16:53
#
К стати на счет рассрочек, есть новая шикарная кредитная карта, которая любую покупку автоматом превращает в бесплатную рассрочку на 10 месяцев, см альфа-банк. Главное платить минимальный платеж вовремя.
+
0
kingcity
kingcity
6 жовтня 2021, 17:01
#
Знаю я цю карту, вже відкрив.Кред.ліміту не дали. Оформив звернення у банк, додав документи про доходи, чекаю, може дадуть. Якщо ні - доведеться, напевне, з іншої карти частину ліміту перенести. Але за інформацію все одно дякую.
+
0
zig4free
zig4free
6 жовтня 2021, 17:03
#
Они вроде автоматом переносят лимиты. Возможно стоит попросить офпреда.
+
0
kingcity
kingcity
6 жовтня 2021, 17:10
#
Мені не перенесли. З представником спілкувався — на той час він відповів, що переносу ліміту не здійснюють. Потім через кілька днів він же написав на форумі, що таки запустили процедуру перенесення лімітів. Почекаю ще кілька днів, якщо документи про дохід не допоможуть і ліміт не встановлять, тоді спробую скористатись процедурою переносу.
+
0
takoyto74
takoyto74
6 жовтня 2021, 22:25
#
Шановний «Отвєт банка» ви написали, що попало і з боку бантик, а саме про все і ні про, що. Приклад зламалась пралка видає помилку таку то)) — причина така то. Ремонтуєш причину — все супер! Тепер питання до Вас — ПРИЧИНА? Яку треба відремонтувати і все вернеться на «круги своя». І так дано для Вас 1. 100% добра кредитна історія .2 Сам банк поступово надав 100тис кредиту, я сам зменшив до половини .3 Кредитні кошти як використовувались так і повертались СІМ! років))).4. НІДЕ більш кредитів не брав ! 5.2 місяці назад надавав довідку про доходи і.т.д. 6. Пункт самий смішний -" кредитний ліміт — 2000грн, Оплата частинами 80 000грн. Але тидишь)) і 5−10−21 в мене кредитний ліміт 2тис грн))). Так от словоблуди від банку, що захищають «чєсть мундіра» назвіть причину ! Я вже відповідь знаю і все вирішив, ліміт вернули, але ви шановний «Отвєт банка!»))) назвіть причину, а не оту нісенітницю, що ви наплели і самі не розумієте.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.8 41.4
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.8 41.4
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / При 100% позитивній кредитній історії, ліміт зменшено в 22 рази.