Невозможно открыть счет юридического лица
— Опис бізнесу, з визначенням змісту та мети діяльності, та іншу інформацію, яка визначає характер майбутньої діяльності.
— Підтвердження кваліфікації особи, що надає послуги відповідно до виду послуг.
— Строк у бізнесі (засновника новоствореного підприємства/перелік пов’язаних компаній, вид їхньої діяльності)
— Перелік основних приміщень (складських, офісних та інше)
— Логістичне супроводження бізнесу
— Документи, що підтверджують прозорість ведення майбутнього бізнесу (договори оренди, договори на поставки, ліцензії, акти про надання послуг)
Отдельно доставляет, что договора и акты должны быть у компании, которая еще не успела открыть расчетный счет. Да и вообще, что это за дичь, при том, что на сайте написано «минимальный пакет документов». Но в привате есть отдел финмониторинга и там работают очень *** сотрудники. Потеряв неделю времени, махнул рукой и за полчаса открыл счет в ПУМБе.
Прошло некоторое время, деятельность пошла, обросли документами, вопрос открытия счета в привате встал снова, по причине простоты регистрации квалифицированного ЕЦП, а также, относительно недорогой стоимости банковской гарантии для участия в электронных торгах (у нас строительно-ремонтные работы).
Мы уже как бы в курсе этого маразма с фин мониторингом, дали сразу ссылку на тендер, в котором участвуем на prozorro, там куча наших документов, всё в открытом доступе. И угадайте что? Пошла вторая неделя, документы даем уже по третьему разу. Недостаточно подтверждаем прозрачность ведения бизнеса.
Хочется спросить, вы там вообще адекватные? Впервые вижу такое. Из-за сотрудников банк теряет клиентов на ровном месте.
Необхідно надати розгорнутий опис бізнесу, з визначенням:
— виду послуг (конкретизувати), змісту і мети діяльності,
— позиції на ринку,
— наявності / відсутності штату найманих працівників,
— основних джерел і обсягів надходження коштів та подальшої реалізації набутих / вироблених послуг,
— перелік основних промислових (або торгових, складських) приміщень / потужностей,
— надати договір, акти про надання послуг,
— надати документ, що підтверджує кваліфікацію особи, яка надає послуги відповідно до виду послуг;
— іншу інформацію, яка визначає характер майбутньої діяльності.