USD | 41 | 41.6 |
Обмеження по картці
ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні.
Банк як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.
Наразі, ваше обслуговування обмежене. При розірванні ділових відношень надається можливість переказу залишків до іншого банку.
Для перерахування ваших коштів на рахунках, вам або вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.
Подяка за відмінне обслуговування
Дякуємо, що підтримуєте нашу команду своїми думками та відгуками. Дякуємо, що ви з нами.
Просте питання щодо придбання воєнних ОВДП без відповіді від ПриватБанку
Як відомо усім, в тому числі, сподіваюсь, персоналу Приватбанку, придбання населенням воєнних ОВДП допомагає підсиленню ЗСУ. Але Приватбанк, думаю, в силу своєї забюрократизованості, на це, бачу, не дуже зважає…
Наші фахівці вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.
Проблема з номером
Дана помилка виникає у випадку необхідності підтвердити номер телефону фінансовим. Дана міра застосовується для збереження ваших даних та коштів. Зверніться в онлайн чат https://pb.ua/chat — наші колеги в чаті радо допоможуть вирішити питання.
блокують пересилання коштів між своїми картами
Необхідність підтвердження платежів введена Банком з метою недопущення шахрайства за вашими рахунками. Підтвердити платіж можна встановленим Банком способом або ж ви можете звернутись до нашого онлайн чату https://pb.ua/chat — наші колеги в чаті радо допоможуть вирішити питання.
Подяка
Робимо все і навіть більше, щоб ви отримали найкращий сервіс. Ми дуже цінуємо ваш час та відгук, що спонукає нас до постійного удосконалення.
Шахрайські списання коштів у Приват банку.
ПриватБанк на постійній основі удосконалює системи захисту від шахрайства, використовує сучасні методи збереження особистої інформації клієнта та конфіденційності усіх фінансових операцій. Відповідними службами Банку проводяться необхідні заходи, спрямовані на вивчення та аналіз ситуації, всебічне з'ясування всіх обставин.
Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк в свою чергу завжди готовий сприяти цьому будь-яким необхідним чином.
Ми постійно на всіх офіційних сторінках попереджаємо про шахрайські схеми, які часто використовують зловмисники, та просимо кожного клієнта відповідально ставитися до дотримання правил цифрової політики.
Дякуємо за розуміння!
Затримують кошти рахунок ФОП
Деякі платежі можуть потрапляти на додаткову перевірку в цілях безпеки. Для розблокування платежу просимо направити на пошту документи, що раніше були затребувані колегами: fraud@privatbank.ua
Звертаємо увагу, що швидкість опрацювання платежу також залежить від повноти та якості надання необхідних документів.
Наші колеги зроблять все можливе, щоб якнайскоріше допомогти у вирішенні питання.
У разі виникнення додаткових питань ви також можете адресувати на пошту: fraud@privatbank.ua
Звернення стосовно депозиту, постійні нав`язливі пропозиції кол-центру
Зі скарбничкою раніше ніколи не стикався, не був обізнаний в питаннях по ній і погодився на пропозицію працівниці її закрити. От тільки мене ніхто не попередив, що це виходить дострокове розірвання угоди і будуть втрачені відсотки! Далі підсунули на підпис електронну заяву і через пів хвилини гроші вже були в мене на картці, БЕЗ ВІДСОТКІВ. Тільки тут я прийшов до тями і запитав «а як же відсотки?»… на що працівниця відповіла — «не знаю, можемо залишити електронну заявку по цьому питанню», а її колега сказала «та через 2 дні зазвичай відсотки нараховуються».
Звернувся з цим питанням на гарячу лінію, зареєстрували ще одну заявку, сказали що протягом 3х банківських днів буде відповідь з прийнятим рішенням.
Відповідь вразила… «нами була проведена внутрішня перевірка, в ході якої проведена робота з персоналом…». Тобто це банальна відписка! А клієнту що з того, що ви можливо провели перевірку та винесли догану??? Клієнт втратив відсотки! А на це банку байдуже! На ще одне звернення з цього питання, була відповідь яка шокувала ще більше… «ви не перший, хто звертаєтеся з таким питанням, але ви ж самі підписали заяву на дострокове розірвання угоди, до того ж немає підтвердження що працівниця вас не попереджала про втрату відсотків, а на відео видно як ви підписуєте заяву… тому далі ця розмова безперспективна».
Люди, висновки робіть кожний сам для себе. А особисто в мене після цієї історії якось зовсім зникло бажання бути клієнтом цього банку.
З Вашого питання раніше була ініційована заявка, фахівці провели внутрішню перевірку, в ході якої проведена необхідна робота з персоналом. За рішенням по заявці був зворотний зв'язок. Вибачте за створені незручності.
ПриватБанк vs Comfy
Робимо все і навіть більше, щоб ви отримали найкращий сервіс. Ваше задоволення – це саме те, чого ми прагнемо. Ми поруч 24/7.
Благодарность сотруднику отделения Приватбанка Краматорска (Парковая30) Нестеренко Анне.
Вдячні вам за такі теплі слова і обов'язково передамо їх нашій співробітниці. Анна дійсно, дуже любить свою роботу та завжди буде рада допомогти вам знову!
Турбота за військовослужбовцями від привата
Почув відмову по причині що я контрактник, а не мобілізований і в мене немає убд
Убд в мене не має тому що я служу ще тільки 3 місяці (2 з яких навчальний центр)
Робимо висновки — пішов добровільно захищати країну — тобі нічого не передбачується
Упакували в буса — можеш оформляти.
Дякую, приват, за мотивацію
Згідно з п. 15 ст. 14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» штрафні санкції, пеня за невиконання зобов'язань перед Банком, а також проценти за користування кредитом не нараховуються в тому числі військовослужбовцям, які брали або беруть участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку із збройною агресією Російської Федерації проти України — за період проходження ними військової служби (з дати початку військової служби до дати закінчення військової служби), але не більше тривалості особливого періоду та їх дружинам (чоловікам) з моменту набуття чинності закону — з 18.05.2024 на весь час проходження ними військової служби;
Який документ необхідно надати військовослужбовцю:
— посвідчення учасника бойових дій або посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни видане після 18.03.2014 р;
— разом із посвідченням один із документів, який підтверджує період проходження військової служби:
● військовий квиток;
● витяг з наказу;
● контракт на військову службу;
● довідка за формою 5 або іншої форми, в якій зазначено період проходження військової служби.
Хамське відношення до клієнтів
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації зі співробітниками, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.
Національний банк наголосив, що не встановлював жодних обмежень щодо року випуску банкнот іноземної валюти і їх номіналу. Навпаки заборонено банкам та небанківським фінансовим установам встановлювати будь-які подібні обмеження. Тобто при виконанні замовлення готівки ми видаємо валюту, яка відповідає вимогам НБУ та вважається платіжною не тільки на території України, а і в інших країнах. Якщо вас не влаштовує валюта яку привезли, можна отримати кошти в гривні або перезамовити на іншу дату. Якщо інші установи відмовляється у вас прийняти готівку спираючись на рік, ви можете скаржитись в національний банк.
За замовлення у відділенні банку видають старі, трухляві, зіпсовані ЕUR
В касі нам намагались навʼязати абсолютно старі, трухляві, брудні, порвані, з пляма і якимось сторонніми надписами купюри. Такі гроші мають списуватися і утілізуватися, а не видаватися клієнтам банку. Це просто жах! І касир провів операцію отримання грошей навіть не попередив, що гроші мають жахливий стан.
Дуже довго намагались вибрати з цього мотлоху щось пристойне. Але все одно купюри старі та трухліяві! Теперь дуже нервуємо, чи зможемо з часом поміняти ці купюри на гривню, адже це пов’язано з прийдешнім лікуванням.
Дуже незадоволені такою нечесною роботою банку і таким ставленням до клієнтів. Це просто неприпустимо.
ПриватБанк здійснює видачу валюти згідно з чинними вимогами Національного Банку України. Всі банкноти без ознак підробки чи значного пошкодження придатні для операцій видачі готівки, без жодних обмежень щодо року випуску банкнот іноземної валюти і їх номіналу. Банкноти доларів США, які були емітовані з 1996 по 2013 рік, знаходяться в обігу в Україні. Виведення з обігу таких банкнот не заплановано найближчим часом.
Також зазначимо, що у відділенні Банку видаються купюри, які попередньо пройшли перевірку, відповідно, під час видачі пропонуються платіжні купюри.
У разі, якщо вас не задовольнив стан купюри, ви можете відмовитись її приймати. Також платіжні купюри можна обміняти на гривню через касу будь-якого відділення ПриватБанку або через термінал самообслуговування.
Жахлива некомпетентність і марно витрачені кошти на іменну картку.
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.
Зняли з карти близько 50 000 гривень уночі наприкінці жовтня 2024 року, з бізнесів на території США…
Дякуємо за розуміння!
Найкращий банк України
Ми дуже цінуємо ваш час та відгук, що спонукає нас до постійного удосконалення.
Оазрывают договор, блокируют вывод денег
● реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● заяву про перерахування залишків коштів.
Накручують свої відцотки
Розрахунок відсотків за карткою проводиться за кожний календарний день використання кредитних коштів за формулою:
сума заборгованості * кількість днів використання коштів * 3,5% * 12 / 365
де:
• 365 – постійна величина (кількість днів у році);
• 3,5% – постійна величина (щомісячна процентна ставка згідно з тарифами);
• 12 – постійна величина (кількість місяців у році).
Розрахунок проводиться окремо за кожною транзакцією клієнта, що призводить до змінення суми заборгованості. Списання процентів відбувається 1 числа місяця, наступного за місяцем. Під час розрахунку процентів цифри, починаючи з третього знака після коми, відкидаються.
Також детальний розрахунок нарахування відсотків доступний у виписці вебверсії старого Приват24. При натисканні на операцію списання % натисніть, будь ласка, 'Показати розрахунки >>'.
Щоб перейти до старої версії з https://next.privat24.ua/ — скористайтеся меню ´Фото´. Це кругла позначка зображення або ваше фото, якщо ви раніше його завантажували, що знаходиться праворуч у верхньому куті після входу до особистого акаунта Приват24. Далі оберіть, будь ласка — ´Перейти в стару версію´. Приклад — https://pb.ua/short?8F4
Якщо картка не перебувала в пільговому періоді, буде списана комісія навіть при повному погашенні — за ті дні, коли на рахунку була заборгованість включно.
Банк надає можливість здійснювати шахрайські оборудки