Мінфін - Курси валют України

Встановити

Прихват банк

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Sini 18 вересня 2020, 0:15
По вине банка получил массу проблем, убытков, нервов, потерь времени и это все на фоне пролонгации кредита под депозит, в котором мне отказали. То есть, мои деньги в банке вам не нужны. Тех поддержка, отморозилась, сказали извините! Дорогой прихват банк — вы 0!
У меня к вам вопрос — с какого перепугу при внесении помощи предприятию вы отжимание 4 %? Чем это вызвано?, другие банки не берут мзду за это. Прихват короче. Буду с вами прощаться. Не рекомендую.
Приватбанк
Відповідь банку
21 вересня 2020, 11:51
Добрий день!
При розгляду можливості надання кредитних послуг приймаються до уваги дані фінансової звітності, кредитна історія, статистичні галузеві показники та багато іншого.
Факторами, що можуть вплинути на перегляд Банком свого рішення є обсяг та стабільність обігу коштів по рахункам, що відкриті у Банку, досвід роботи підприємства, лояльність клієнта, відсутність прострочок за кредитними продуктами і т.д.
Хочемо зазначити, що розмір комісій залежить від кон’юнктури ринку.

Коментарі - 19

+
+31
Toxa David
Toxa David
18 вересня 2020, 8:29
#
Про массу проблем нет конкретики. «на фоне пролонгации кредита под депозит» - банк в праве решать давать вам свои деньги в кредит или нет, и как я понимаю один раз банк уже пошел вам на встречу а теперь речь идет о пролонгации, то есть вы хотите и кредитом пользоваться и проценты по депозиту получать. Скорее всего банк решил что такая система взаимоотношений для банка не выгодна, вот и отказал.
с какого перепугу при внесении помощи предприятию вы отжимание 4 % - потому что нашлись хитромудрые деятели которые имея в руках печать предприятия стали выводить деньги с прибыли предприятия как возврат ранее полученной помощи предприятием от учредителей или других лиц, оформляя фиктивные договора займа (помощи предприятию) задним числом. Банк просек эту схему и решил получить свои 4% слегка прикрутив краник халявы схематозникам ухода (оптимизации) от налогов.
+
+42
kingcity
kingcity
18 вересня 2020, 15:12
#
Toxa David

«стали выводить деньги с прибыли предприятия как возврат ранее полученной помощи предприятием от учредителей или
других лиц, оформляя фиктивные договора займа (помощи предприятию) задним числом» — якщо договір складено заднім числом, то і кошти повинні були бути внесені заднім числом — як Ви собі це уявляєте?

Насправді трохи не так. Ввіши 4% комісії, Приват тут же став пропонувати кредити на поповнення обігових коштів. Тобто мета цієї комісії — заставити підприємства брати кредити і платити відсотки Привату, відмовившись від отримання фін.допомог від засновників.
+
0
Toxa David
Toxa David
19 вересня 2020, 8:47
#
Оформив договор займа задним числом кто мешает оформить справку за подписью и печатью предприятия подтверждающую, что оно действительно получило деньги оговоренные в договоре на нужды предприятия и пустило их например для закупки основных фондов или комплектующих или сырья необходимого для предприятия в… году. А теперь проводит возврат денег ранее полученной помощи физ.лицу согласно сроков указанных в договоре (то есть возврат ранее не внесенных денег, если бы деньги действительно вносились то операция потеряла бы смысл).
+
0
kingcity
kingcity
19 вересня 2020, 10:54
#
Фінансова допомога від засновника вноситься на рахунок підприємства. Чи був факт внесення чи ні — це легко перевіряється, у підприємства попросять банківську виписку по рахунку, чи квитанцію про внесення коштів, завірену печаткою банку, яка підтверджує внесення необхідної суми. Ніяка довідка від пілприємства тут не допоможе.
+
0
kingcity
kingcity
19 вересня 2020, 11:17
#
Наскільки мені відомо, фінансова допомога може вноситись і до каси підприємства. Але це вже зовсім інший випадок. У нашому випадку фін.допоиога вноситься на рахунок - автор відгуку і обурюється, шо знімаються 4% власне при внесенні допомоги на рахунок підприємства.
+
+27
Филипп Филиппович
Филипп Филиппович
18 вересня 2020, 12:11
#
Банк просек эту схему и решил получить свои 4% слегка прикрутив краник халявы схематозникам ухода (оптимизации) от налогов.
=================

Другими словами приобщился к схематозу, оттяпав свой кусок пирога.....экспроприация экспроприаторов...
+
0
Toxa David
Toxa David
18 вересня 2020, 13:08
#
Не претендую на истину, но это мое мнение. Присоединившись к схематозу банк заставил хитроумных считать что выгоднее платить государственному банку 4% или платить государству налоги, а если к этому подключится и налоговая то придется платить и 4% банку и налоги.
+
+15
Damned
Damned
20 вересня 2020, 13:06
#
Очередное обострение ?

Открою Вам страшную тайну, хитроумные, пользуются услугами других банков, которые не берут комиссию за внесение фин. помощи и ждут, когда к «схеме» подключится налоговая...
+
0
Toxa David
Toxa David
28 вересня 2020, 11:28
#
Ну вам виднее. Я в таком схематозе участия не принимаю.
+
0
kingcity
kingcity
28 вересня 2020, 12:49
#
Toxa David

От чому обов`язково схематоз ?  Якщо засновник фірми вносить свої зароблені, офіційно задекларовані кошти як допомогу своїй фірмі, то це обов`язково якісь «шури-мури» ?
+
0
Toxa David
Toxa David
28 вересня 2020, 15:44
#
Нет не обязательно, по этому я и пишу «потому что нашлись хитромудрые деятели которые ...» Toxa David
18 сентября 2020, 8:29 Не обвиняю всех. «Не претендую на истину, но это мое мнение.» Toxa David 18 сентября 2020, 13:08
+
0
kingcity
kingcity
28 вересня 2020, 16:07
#
Прийнято  : )
+
0
Филипп Филиппович
Филипп Филиппович
19 вересня 2020, 15:35
#
Тобто мета цієї комісії — заставити підприємства брати кредити і платити відсотки Привату
===========

Оу, щит!.. вы это сами придумали или кто-то подсказал?… гениально Ватсон…
Конечно, теперь все будут кредитоваться только у примата под 40%.
«Мета» любой приматовской комиссии — набить карманы топ-менеджменту и наблюдательному совету банка… снятие марратория на зарплаты уже проплатили… всё остальное — от лукавого.
+
0
MykolaA
MykolaA
19 вересня 2020, 16:02
#
Shaman Zhora 19 сентября 2020, 15:35 #
«Тобто мета цієї комісії — заставити підприємства брати кредити і платити відсотки Привату» — Під заставою як видом запобіжного заходу розуміється внесення на спеціальний рахунок, визначений у порядку, затвердженому законом[1], Т.е. здать предприятие в залог, и под это брать кредиты. Трудно уловить мысль малограмотного человека (это не про Жору).

+
+15
kingcity
kingcity
19 вересня 2020, 19:41
#
Для обдарованих розумово і сильно грамотних:

одне із значень слова «заставляти» — змушувати робити що-небудь

https://slovnyk.ua/index.php?swrd=%D0%B7%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%B8

+
0
MykolaA
MykolaA
20 вересня 2020, 16:43
#
Вдруге, для тих хто бажає бути: " Культура мови: як правильно вживати?..
3) Народних обранців сьогодні намагаються заставити чи змусити згадати про виборців?
Правильно: змусити народних обранців переглянути…
Чи є в українській мові слово заставити? Звичайно, що так, але в зовсім іншому значенні: Чекаємо на гостей, тож заставили стіл всілякими наїдками та напоями."
+
+15
kingcity
kingcity
20 вересня 2020, 20:22
#
Можливо і так, але це питання спірне. 
Хочете про культуру мову поговорити - давайте на відповідний форум. Або допис у блозі створіть. Тут мова не про це і розвивати дискусію з цього приводу я не буду. Всього найкращого.
+
+15
kingcity
kingcity
19 вересня 2020, 19:58
#
Shaman Zhora

«гениально Ватсон» — дякую, Холмс.
Повністю приватівська «пропозиція» виглядала так: засновник не вносить гроші на рахунок підприємства, а кладе на депозит. Підприємство отримує кредит під заставу цього депозиту. Різниця між отриманими відсотками по кредиту і виплаченими відсотками по депозиту — заробіток банку. А інакше — комісія 4% за внесення на рахунок. Тобто один з методів «честного отъема денег», як казав Остап Бендер.
Про цю комісію і Мінфін писав:

https://minfin.com.ua/2020/02/28/41164061/

««Мета» любой приматовской комиссии — набить карманы топ-менеджменту и наблюдательному совету банка…» — хіба я не про те саме?
+
0
Sini
Sini
21 вересня 2020, 15:46
#
Наверное банк забыл , что кредит выдан деньгами которые мы и внесли и еще получает деньги за это, отказ в таком кредите , огромная глупость .
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку