УБКИ передает данные кредитным установам.
Для входа в УБКИ достаточно только фин. номера от приваи24.
Подбираете онлайн кредит, и вуаля вся ваша личная информация включая паспортные данные в vashagotivochka.ua.
На вас оформлен кредит. На какую карту выведено вы никогда не узнаете. Выдают кредит за 15 мин.. Получить договор занимает 30 дней!!!
Данные были в ПриватБанке, которые передает инфо в УБКИ
Дозвольте повідомити, що предметом діяльності Українського бюро кредитних історій https://www.ubki.ua/ є ведення кредитних історій (діяльність бюро по збору, обробці, зберіганню, захисту, використанню інформації, яка складає кредитну історію) і надання послуг, пов´язаних з обробкою і аналізом цієї інформації.
Окремо звертаємо вашу увагу на те, що існує функція FREEZE, яка дозволить додатково захистити себе і свою кредитну історію від шахрайських дій. При активованій опції FREEZE кредитор НЕ отримає Вашу кредитну історію, при цьому він побачить повідомлення про те, що Ви не хочете зараз оформляти кредити.
Активувати цю функцію можна, якщо у Вас активна послуга СтатусКонтроль.
СтатусКонтроль допомагає стежити за змінами в кредитній історії, запитами Вашої кредитної історії кредиторами, економити на звітах і вберегтися від шахрайства.
Підключити СтатусКонтроль можна:
— На сайті УБКІ в розділі Приватним особам — СтатусКонтроль: https://www.ubki.ua/statuskontrol-ru/;
— У додатку Кредитна історія для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.ubki ) і iOS (https://itunes.apple.com/ua/app/id740718988?l=uk );
— В Інтернет-банку Приват24, в розділі: Мої рахунки/Кредитний рейтинг;
— У додатку Privat24, в меню: ⠶ — Кредитний рейтинг.
З повагою, ПриватБанк.