Мінфін - Курси валют України

Встановити

Щось дивне коїться там

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
hebudumka 11 вересня 2020, 13:00
Я є клієнтом банку вже більше 10 років. Якийсь час відкривав та пролонгував депозити, банк видав мені додатково універсальну кредитку яку я розігнав до 47000грн. Постійно використовував кредитку в разі потреби та сервіс оплата частинами, закривав все вчасно.
Згідно даних УБКІ жодних прострочок не маю (також використовую кредитні картки в інших банках при потребі для бізнесу).
Також зазначу, що маю свій бізнес, зареєстрований в іншому банку, з оборотом більше мільйона на рік, частину цих коштів постійно використовува як власні через Універсальну картку.
Нещодавно почало коїтись щось дивне.
Місяць тому мені дзвонить менеджер по роботі з віп клієнтами та каже, що бачить, що я використовую великі кошти і тому пропонує перенести свій бізнес до них, описує всі можливі переваги. Я відмовляюсь, кажу що мене задовольняє мій банк і явних переваг в переході я не отримаю. На наступний день мені приходить смс «Після перегляду вашої кредитної історії ваш кредитний ліміт зменшено до 29000».
Ну зменшили й бог з ним, з моїми прибутками мені не критично хоча й неприємно таке чути коли маєш відмінну кредитну історію.
Живу далі. На наступний місяць мені дзвонить вже інший менеджер по роботі з віп клієнтами з тією ж пропозицією. Я знову відмовляюсь. І що ви думаєте? На наступний день знову приходить смс Після перегляду вашої кредитної історії ваш кредитний ліміт зменшено до 9000".
Йду до відділення, запитую, а що не так з моєю кредитною історією? Звісно ніякої відповіді мені не надали, все секретно.
На цьому все панове!
Не хоче банк заробляти на тих хто відмовляється вести в них свій ФОП! А мені не потрібні сміхотворні лімити, тому найближчим часом на одного клієнта у них стане менше!
Приватбанк
Відповідь банку
11 вересня 2020, 14:20
Добрий день!
Ми раді, що ви оцінили переваги користування нашими послугами та дозвольте пояснити, що кредитний ліміт на картку встановлюється та змінюється на основі сотень факторів. Один чи декілька з них виділяти було б не коректно, так як кожен має свою вагу та враховується при прийнятті рішення банком. Зменшення ліміту на даному етапі не означає, що він буде таким і надалі. Активне користування нашими сервісами збільшує ваші шанси на підвищення ліміту в майбутньому. Ми звернулись в особистому повідомленні, щоб перевірити інформацію детальніше.

Коментарі - 6

+
0
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
11 вересня 2020, 14:12
#
Лимит в 9 тыс. - это еще нормально! Многим, вообще, в ноль ставят. :)
+
+15
hebudumka
hebudumka
11 вересня 2020, 15:11
#
В даному випадку цікавий не розмір ліміту, а на лице один із факторів «відмова у перенесенні бізнесу до Привату» - дуже «дієвий» спосіб спонукання задля підвищення ліміту. Правду кажуть, «банк вже не той що колись».
+
+71
hebudumka
hebudumka
11 вересня 2020, 15:32
#
Шановний Приватбанк!
Довіра до банку формується на основі сотень факторів! Один чи декілька з них виділяти було б не коректно, так як кожен має свою вагу та враховується при прийнятті рішення клієнтом про довіру. Зменшення рівня довіри на даному етапі не означає, що він буде таким і надалі. Активне заохочення, лояльність до клієнта та зменшення вірогідності витоку особистих даних клієнтів збільшує ваші шанси на підвищення рівня довіри в майбутньому.
Наразі після аналізу показників банку та «сотень факторів» я прийняв рішення про зменшення вашої клієнтської бази на одну особу! Дякую за довгі роки співпраці!
+
0
468723
468723
14 вересня 2020, 14:19
#
))) Интересный комментарий. Хорошо написано
+
+27
zig4free
zig4free
11 вересня 2020, 16:48
#
Автору советую открыть кредитки в других банков и не морочить голову на счет привата. И открыть кредитку в альфа-банка, моно-банк, форвард-банке, о.банке и т.п. где условия намного выгоднее.

У меня раньше КЛ был 50тыс, сейчас 10тыс, у банка 100500 причин не повышать лимит обратно. Зато монобанк нашел причины предоставить КЛ в 50тыс + 50тыс рассрочки.
+
+15
468723
468723
14 вересня 2020, 14:22
#
Поддерживаю данный комментарий. Не стоит себе морочить голову приватом.

«У меня раньше КЛ был 50тыс, сейчас 10тыс, у банка 100500 причин не повышать лимит обратно. Зато монобанк нашел причины предоставить КЛ в 50тыс + 50тыс рассрочки», - у меня почти аналогичная ситуация.

Автору можно только посоветовать прощаться с Приватом без лишних сомнений.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.7 41.3
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.7 41.3
Всі курси банку