Це «пісєц»!

Проблема вирішена
Pisech
Відділення за адресою: Луцьк, пр-т Соборности, 4
28 липня отримав повідомлення, що на залишок коштів тепер банк з 1 серпня буде нараховувати 6%! (було виявляється 7%!). Велика турбота тепер «державного» банку про пенсіонерів. А як договір? Коли там односторонні умови всупереч складеному договору, то має бути інша назва.
Все нічого, але вирішив зробити покупку ч/з інтернет в «Фокстроті» 28 липня і перахував гроші з карти.
29 липня о 10 годині повідомили що товару нема в наявності і повертають на карту кошти які прийшли на карту о 19 год. 29 липня. Яке було здивування в мене коли 30 я не побачив їх на карті, сума зменшилась рівно на повернуті кошти. Відкривши тразинкцію з поверненням хотів зробити скрішнот, але «Приват24» сам перегрузився і тразинкцію з поверненням зникла. За 29 число не стало ніяких дій.
Оператор після всіх переглядів обіцяв повернення через 2-3 дні.
Але вони були і «кудись» зникли без мого відома. (звязувався з Фокстротом — ніяких дій крім повернення не проводилось)
На рахунок зменшення кредитної суми, то був теж зменшений кредит «внєзапно»… Заборгованості і не платежів ніколи не допускав. Зняли і все…
Причина рахую тільки одна — втрата працездатності і інвалідність. Суму кредитну збільшили, але після того як став працювати. Тепер «внєзапна» в односторонній умові зменшили відсоток на залишок коштів пенсіонерам. «дуже дякую», як каже Зе…
Приватбанк
Дозвольте пояснити, згідно Умов та Правил надання банківських послуг, банк має право змінювати тарифи за умови комплексного обслуговування Клієнта з дотриманням умов обґрунтованості та ринковості.
Що стосується повернення за транзакцією, поспішаємо повернути кошти. Перевірте, будь ласка, стан рахунку.

AlexiusTwentyOn
AlexiusTwentyOn
31 липня 2020, 0:11
Як це де турбота? Банк піклуєтся щоб ви не займались чрєвоугодієм, та не пухли від різноманіття страв та разносолів, тіки з голоду, але то вже інша справа)
rusgl
rusgl
31 липня 2020, 7:47
>> на залишок коштів пенсіонерам
Чому тільки пенсіонерам, всім зменшили. Але, якщо б не зменшили, то це було б взагалі дивно, так як % по строковим вкладам був би меншим, ніж % на залишок…
>> А як договір?
Існує договір в якому зафіксовано % безстроково?
31 липня 2020, 8:18
Боже какой ужас было 7% станет 6% это же тааааак много, одним словом как было так и осталось мало. О каком договоре вы говорите вообще? Читайте внимательно сначало его, а потом пишите
Toxa David
Toxa David
31 липня 2020, 8:43
Https://privatbank.ua/ru/terms Условия и правила предоставления банковских услуг (договор). Документы, размещенные на этом сайте – это публичная оферта (договор), содержащая условия и правила оказания услуг банком и его партнерами, к которой присоединяется клиент, подписывая заявление в отделении банка. Надеюсь вы это читали: п. 1.1.3.2.4. Изменять Тарифы, а также другие условия обслуживания счетов. Банк оставляет за собой в одностороннем порядке, по собственному решению Банка и без предварительного уведомления клиента.
31 липня 2020, 9:51
Як каже Зе… «Я на коліна ставати перед вами не буду, ставайте ви на табуретку»))) Вас поимеют в одностороннем порядке, когда им захочется, потому что это прописано в договоре, а на вас тупо наплевать. Вы для них никто и звать вас никак. Забудьте про клиенториентированность и т.д. Вас дрюкнут с помощью договора, если вы не дочитаете какой-то пунктик, потому что там так написано на надцатой странице. И они имеют на это полное право с юридической точки зрения. А на продвижение банковских продуктов им давно плевать.
31 липня 2020, 11:04
А что мешает почитать договор к тому же каждый банк действует согласно своих правил и шок вы лишь один из пользователей услуг банка, если кому-то что-то не нравится он всегда в праве поменять банк на другой ведь. Но у нас мания величия у каждого, что он особенный клиент ( клиент всегда прав блаблабла)
31 липня 2020, 11:33
Да-да-да, а ещё понимание того, что банк присутствует на банковском рынке и кто лучше делает предложение, тому и достаются клиенты. И, шок, банк - это не юридическое бюро, а, кроме всего, это ещё и определённый набор банковских услуг и продуктов. А у нас не мания величия, а обычное понимание, что данный банк уже давно превратился в отстающего по уровню обслуживания. Конечно, подобный банк давно пора менять.
ЗЫ Договора читаем, не переживайте. Но банковский рынок - это не только договор, так вам для информации.
1 серпня 2020, 17:05
Так как говорится «чемодан, вокзал» аривидерчи
3 серпня 2020, 16:42
Из этого банковского позорища уже ушёл. Кто хочет в нём барахтаться, оставайтесь на здоровье)
OkeyDoki
OkeyDoki
31 липня 2020, 17:54
Обьясните человеку что такое облікова ставка НБУ. А то я смотрю если ты пенсионер в нашей стране, то тебе все должны прислуживать прям.