Мінфін - Курси валют України

Встановити

Такое себе

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
KakDela 24 липня 2020, 21:21
Я раньше уже оставлял отзыв, что приват по кредиту еще в карантин наяривал и угрожал звонками близким и т.д. Ну он обещание свое выполнил. По какому алгоритму они там выбирают кому звонить я не знаю, но пару человек мне жаловались. Когда в карантин мне звонили и говорили, что надо отдать деньги, я почему то думал, что надо отдавать сразу абсолютно всю сумму — и просрочку и сам кредит. А по сути звонки начинаются автоматом когда карта в просрочке и не важно особо какая там сумма. Ну то ладно. Я пообещал, что буду забрасывать на карту раз в неделю-две сумму и быстро закрою вообще весь кредит. Но получается интересно, я кидаю сумму к концу месяца, которая в несколько раз превышает обязательные платежи по кредиту. То есть, у меня на карте деньги уже с запасом и в минус ну никак не уйдешь. Думаю, снимется процент за использование кредита и денег там остается с избытком и дальше закрываю спокойно весь кредит. Ага, щас=) Они тут же перерасчитывают кредитный лимит и у тебя на карте 0 грн. И через пару дней снимается обязательный платеж и ты уже в просрочке =) А просрочка вы поняли… звонки и т.д. Короче приват молодцы, удивляют и дальше) Да и ладно бы обьясняли как-то эти все ньюансы, а так… что-то обнуляют, звонят, кого-куда-зачем не поймешь. Осталось буквально один-два платежа и наконец-то закрою эту карту. Реально никакого желания вообще не осталось с ними как-то сотрудничать.
Приватбанк
Відповідь банку
25 липня 2020, 9:59
Добрий день!
ПриватБанк, розуміючи складну ситуацію, що виникла внаслідок пандемії та введених додаткових мір для запобігання поширенню вірусу прийняв наступне рішення.
З 01.03.2020 до 31.07.2020 Банк відміняє нарахування штрафів/пені та відповідальності згідно з ст. 625 ЦКУ, а також нараховує відсотки тільки за базовою процентною ставкою для клієнтів з простроченням зобов´язань по договору за користування кредитом.
Введення карантину, а також інших заходів щодо боротьби із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території України, не звільняє клієнта від обов´язків щодо обслуговування кредиту згідно з умовами договору.
Якщо клієнт не вносить обов´язковий платіж, це вважається порушенням зобов´язань по договору.
Кредит буде вважатися простроченим. Але банк не буде здійснювати додаткових нарахувань за прострочення до 31.07.2020.
Дзвінки інформаційного характеру про наявність заборгованості були здійснені виключно в силу втрати зв'язку з клієнтом і порушення виплати за договором, таким чином клієнту надається номер для зворотного зв'язку з банком для вирішення проблемної ситуації.
Ліміт встановлюється для кожного клієнта індивідуально та розраховується за допомогою складної математичної моделі, що включає в себе сотні факторів. Рух коштів та позитивна кредитна історія також враховуються при встановленні ліміту, але це не єдині фактори, на підставі яких банк приймає остаточне рішення.

Коментарі - 3

+
+16
Sasha33
Sasha33
24 липня 2020, 21:25
#
МЕНЯЙТЕ финансовую установу !
+
0
AlexiusTwentyOn
AlexiusTwentyOn
24 липня 2020, 21:26
#
Это система так работает, а не банк, не коммунизм сейчас как мне некоторые сказали Так что это от банка не зависит, единственный выход, забыть про кредиты, рассрочки, а выгодные предложения банк пусть оставит себе =)
+
0
468723
468723
25 липня 2020, 11:30
#
«...таким чином клієнту надається номер для зворотного зв'язку з банком для вирішення проблемної ситуації», - ну слава богу, а то никто не знал этого сверхсекретного номера)))
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Всі курси банку