Мінфін - Курси валют України

Встановити

Сплатіть 59 тіл кредита що закрити борг

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Nesergav 19 травня 2020, 18:04
Я брала кредит в далекому 2014 році в розмірі 4000 гривень. Я була військова, одинока мати і спочатку не потягнула його, а потім взагалі забула і як на диво ніхто і не телефонував. Через 6 років я одружилась і мій чоловік дізнався про кредит і вирішив його сплатити. На відділенні назвали сумму 232900 гривень. Хоча брали то всього 4000 гривень. Відразу звернулись до УБКІ там надали інформацію що борг становить 16023 грн станом на 17.05.2020р. Тобто приват банк офіційно звітує що борг складає 16023 гривні, а вимагає до сплати 232900. Цікаво скільки ж коштів вони таким чином економлять на податках та статистиці? Ми два дні ходим від відділення до відділення, щоб добитись правди. Надаємо документи що прізвище змінили і фінансовий номер даємо, а вони не хочуть приймати, довідку форми 5 хотіли надати вони сказали що. На гарячій лінії 3700 та 0800505120 один раз поспілкувались і після цього ніхто слухавку не знімає цілий день телефонуємо. Короче жесть. Я одного не розумію. Якщо відсотки законні то чому не звітують в УБКІ помилка тут не можлива так як ці дані автоматом передаються це значить свідомо і системно по всім клієнтам для покращення статистики та сплати менших податків при списанню. ПРИВАТБАНК я дуже прошу щоб зі мною звязались чи змінили менеджера. я хочу сплатити кредит допоможіть може хоч тут. на 3700 ніхто нічого не знає, а на відділенні кажуть що не можуть даже номер зробити фінансовим
Приватбанк
Відповідь банку
19 травня 2020, 19:09
Добрий вечір!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас відразу повідомлять.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі - 6

+
+49
kingcity
kingcity
19 травня 2020, 19:27
#
Взяла кредит і спочатку не потягнула а потім взагалі забула - цікавий підхід. Брати кредит, наперед знаючи, що не зможеш його сплачувати - це як ? Не планували віддавати ? А потім знайшовся найкращий вихід - взяти і забути.
+
+15
kingcity
kingcity
20 травня 2020, 13:37
#
Ситуація з розряду «без 100 грам не розберешся». Ф-5 — це довідка з військової частини про проходження служби, яка підтверджує, що її пред`явник дійсно проходить службу у вказаній частині.Чому банк не хотів її приймати — зрозуміло, від початку особливого періоду (з 18.03.2014) банк не має права нараховувати військовослужбовцям пені, штрафи і навіть відсотки по кредитах ( https://bank.gov.ua/ua/news/all/pitannya-dnya-banki-ne-povinni-narahovuvati-viyskovim-protsenti-za-kreditami ). Нема довідки — отже нема інформації, що Ви — військовослужбовець. Так, це незаконно. Так, беззаконня у Приваті — звичайна річ. З іншого боку, Ви пишете «… брала кредит… і спочатку не потягнула його...» — навіщо Ви його брали, як від початку не мали впевненості, що зможете віддавати? Ну а просто забути про кредит — ні у які ворота не лізе.
На сьогоднішній день Ви повинні оплатити банку тіло кредиту + відсотки та пені, які були нараховані до 18.03.2014 (якщо кредит був взятий до цієї дати). Хоча по суті, зараз банк навіть через суд від Вас ні копійки не зможе добитись — термін позовної давності давно минув. Так що бажано, використовуючи цей аргумент, домовитись з банком по-мирному — оплатити вищевказану суму і закрити питання. Але будьте обережні, особливо у плані підписання якихось паперів — не попадіться на уловки їхніх юристів.
+
+15
kingcity
kingcity
20 травня 2020, 13:39
#
Якщо Ви вже не на військовій службі — то повинні також оплатити банку відсотки, штрафи та пені з моменту звільнення зі служби і по дату внесення платежу. Якщо захочете, звичайно, розійтись з банком «полюбовно». Також пам`ятайте, що сума відсотків, штрафів та пені не може перевищувати 50% тіла кредиту ( Закон про споживче кредитування ).
+
0
Vikatoris
Vikatoris
20 травня 2020, 8:18
#
Еще и прикрываются детьми
+
0
kingcity
kingcity
20 травня 2020, 13:47
#
Поки писав свої коментарі - коментарі автора відгуку щезли...
+
+17
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
20 травня 2020, 16:33
#
Забавная ситуация! :) Обычно банк «бегает» за заемщиком, пытаясь заставить того платить, а тут наоборот. :) На приват это что-то не похоже... Согласен с kingcity, что «без 100 грам не розберешся». Автору вопрос: «Зачем вы себе устроили этот головняк, вам чем-то мешала эта информация в УБКИ?»
З.Ы. Банк не обязан отчитываться перед УБКИ. Кредиторы туда заносят добровольно информацию - по желанию. :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.9 41.5
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.9 41.5
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Сплатіть 59 тіл кредита що закрити борг