Как Приват лишил мою жену подарка на ДР

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Влад Бабинец 19 квітня 2020, 19:48
Решили сделать жене подарок на ДР. Купить ноутбук. Цена вопроса 22 000 грн. Хотел воспользоваться оплатой частями. Но Приват сказал «Хрен вам». Максимальная сумма покупки 10000 грн. В связи с карантином. Но лимит на рассрочку почему-то 25 000. Короче сами себе противоречат. Т.е. одну покупку на большую сумму сделать не могу, а 10 мелких на 25000 могу. То, что имею карту Голд и отличную кредитную историю банк не волнует(
Приватбанк
20 квітня 2020, 9:33
Доброго ранку!
Дозвольте зазначити, що для кожного з наших клієнтів ліміт за сервісом «Оплата частинами» ми розраховуємо індивідуально, базуючись при цьому на великій кількості змінних, які впливають на рішення та суму кінцевого ліміту. Основним критерієм суми ліміту «Оплати частинами» є кредитний ліміт по картці, який в більшості випадків є аналогічним. Ліміти переглядаються регулярно. При активному користуванні продуктами та сервісами банку ліміт може бути збільшений в майбутньому.
З повагою, ПриватБанк.

Італій .
Італій .
19 квітня 2020, 20:25
Карту голд приват даёт всем подряд. У нас в Украине даже карты платинум есть у обычных обывателей на зарплате.
Toxa David
Toxa David
19 квітня 2020, 22:13
Приват лишил мою жену подарка на ДР? Решили сделать жене подарок на ДР. Купить ноутбук. Цена вопроса 22 000 грн. Хотел — сделал ежемесячно откладывал по 2 000грн. А Привату сказал «Хрен вам, и на вашу карту Голд и на кредитную историю в УБКИ». Мужик.
MykolaA
MykolaA
19 квітня 2020, 22:38
«Решили сделать жене подарок » - карта, естественно, жены!
Jokets
Jokets
19 квітня 2020, 23:30
Видимо вы с луны только прилетели ибо такое ограничение сейчас на всех клиентах, а не на вам особенном

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Как Приват лишил мою жену подарка на ДР