Вічні кредити!!!
Наявність кредитного ліміту не зобов'язує до його використання. Але у випадку використання кредитниш коштів необхідно проводити погашення згадно умов договору, з якими Ви можете ознайомитись на нашому сайті. Хочемо звернути Вашу увагу, що 5% від суми заборгованості є саме мінімальний платіж по картці Універсальна або Універсальна Gold, який необхідно вносити на картку, якщо Ви вийшли з пільгового періоду, щоб уникнути виходу на прострочку. А 3.5% — це відсоток за користування кредитним лімітом по картці Універсальна Gold, у разі виходу картки з пільгового періоду. З суми мінімального платежу частина коштів списується, як відсотки за користування кредитними коштами, а інша частина мінімального платежу залишається на картці для погашення заборгованості. Таким чином, навіть при внесенні лише мінімального платежу, з часом заборгованість буде зменшуватись.
Для наших клієнтів ми розмістили декілька порад, як користуватись коштами, в тому числі кредитними, та не сплачувати зайвих комісій — https://privatbank.ua/kak. З перевагами картки Універсальна Gold та інформацією, щодо нарахування відсотків Ви можете ознайомитись тут — https://privatbank.ua/platezhnie-karty/karta-gold. Сума мінімального платежу, а також інформація по картці (рух коштів, заборгованість) доступні в Приват24.
З повагою, ПриватБанк.