Мінфін - Курси валют України

Встановити

розголошують банківську таємницю

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
95808930 9 лютого 2020, 23:45
В квітні 2019 року один з керівників Акціонерного товариства комерційний банк «ПРИВАТБАНК», що знаходився в м.Дніпро по вул.Набережна Перемоги 30, умисно з корисливих мотивів вчинив злочин, а саме протиправно розголосив телефоном третій особі банківську таємницю за моїми рахунками в АТКБ «ПРИВАТБАНК» по всіх картках (в тому числі Gold і Platinum) за період з 2017 по 2019 роки з усіма надходженнями і витратами. Про це мене повідомив знайомий, котрому вказана третя особа розповіла про це 27.04.2019 р. вказавши, що його знайомий керівник з головного офісу АТКБ «ПРИВАТБАНК» таємно зайшов до системи банку своїм ключем і скопіював всі мої витрати і надходження за 2017-2019 роки а потім передав йому на його замовлення. На підтвердження він надав звіт про всі надходження і основні витрати, що зійшлись до копійки і секунди перерахувань коли я перевірив.
28.04.2019 р. я звернувся через систему Приват-24 до персонального банкіра з офіційною скаргою на розголошення банківської таємниці і додав скріншоти з безперечними доказами розголошення від третіх осіб.
Моє звернення було зареєстровано 28.04.2019 р. під № 13780747.
Служба безпеки Приватбанку багато разів телефонувала мені, розпитувала про подробиці, повідомила що співробітник банку, котрий розголосив банківську таємницю, виявлений і покараний, про що мені надішлють офіційну відповідь.
07.06.2019 р. мені з Приватбанку на електронну адресу надійшов лист від спеціаліста з забезпечення бізнес-процесів Департаменту, котрий за своєю суттю був лише відпискою.
18.06.2019 р. я знову через систему Приват-24 до персонального банкіра зі скаргою на моє попереднє звернення про розголошення банківської таємниці під № 13780747 і просив надати конкретну відповідь чи звільнено їх співробітника, що здійснив цей злочин. Мені знов написали, що такого співробітника банку вже виявлено і покарано, але як саме покарано відмовились повідомляти через «конфіденційність». Знову пообіцяли надіслати листа на мою поштову адресу, але знов обманули і до цього часу нічого не надіслали.
Все це підтверджує мої звинувачення в покриванні службою безпеки Приватбанку своїх співробітників, котрі вчиняють злочини (ст.ст.231-232, 1486-1487 КК) і продають третім особам банківську таємницю з рахунків своїх клієнтів. Вони користуються власною безкарністю і навіть виявлені клієнтами злочини не передають до поліції, а умисно покривають і плюють як на закони так і на своїх вкладників. Таким чином державний АТКБ «ПРИВАТБАНК» порушує як свої ліцензійні умови, так і міжнародне право.
Приватбанк
Відповідь банку
10 лютого 2020, 10:20
АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України. Для перевірки інформації щодо розголошення співробітниками Банку банківської таємниці відповідними співробітниками Банку проведено ряд дій, спрямованих на вивчення та аналіз ситуації, всебічного з'ясування всіх обставин. Хочемо наголосити, що ми високо цінуємо Вашу довіру та вибір АТ КБ «ПриватБанк» для здійснення банківських операцій. Сподіваємось, що Вам зручно користуватись нашими послугами. Ваше звернення є тим сигналом, за допомогою якого ми зможемо підвищити якість послуг, що надаються.
Згідно Вашого питання банком надано офіційну відповідь в письмовому вигляді.

Коментарі - 4

+
0
Jokets
Jokets
10 лютого 2020, 8:28
#
Так в чем проблема вам пойти в полицию и написать заявление?
+
+59
ITProves
ITProves
10 лютого 2020, 10:43
#
Автор упомянул о проблеме написать в полицию? Я понимаю что Вам каждый такой отзыв как соль на рану, но пора бы уже привыкнуть - количество отзывов о де..мосервисе П будет все больше, потому как банк ничего не делает для исправления
+
+58
kingcity
kingcity
10 лютого 2020, 10:50
#
Більше того і не збирається робити, навпаки афери і шахрайство вже стали там  не просто звичним явищем, а навіть  корпоративною політикою.
+
+58
Damned
Damned
10 лютого 2020, 11:26
#
«АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України.»

Петросян «отдыхает» :-D
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку