Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Недригайлів, вул. Шевченка, 7

Адреса:
Сумська область, Недригайлів, вул. Шевченка, 7
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, (каса: 08:00-17:00, перерва: 12:00-13:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
27 липня 2023, 16:52
Без мого дозволу з мої карти приват банка були списані кошти, ПриватБанк не дає 100% гарантії на повернення коштів, застережливих заходів банк не прийняв.
Коментарі (7)
Ответ банка
Приватбанк
27 липня 2023, 17:46
Вітаємо.
ПриватБанк завжди гарантує збереження ваших коштів, але і ви повинні дбати про безпеку своїх грошей. Ми склали кілька простих правил, дотримуючись яких ви зможете не стати жертвами шахраїв.
https://privatbank.ua/safeness
За вашим зверненням до підтримки банку можуть бути сформовані запити на оскарження операцій до міжнародної платіжної системи.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Недригайлів, вул. Шевченка, 7. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Недригайлів, вул. Шевченка, 7- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.