Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Одеса, вул. Новосельського, 59

Адреса:
Одеса, вул. Новосельського, 59
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва каси: 13:00 - 14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
26 травня 2020, 12:26
Бронировала билет на рейс Рига-Одесса.Оплачивала билет через Приватбанк
Рейс отменила авиакомпания в связи с короновирусом. Подала заявку на возврат средств 16.03(номер заявки 6KNTD8) Через время заявка получила статус Одобрен. Деньги на карту так и не зашли (2099гр)
Связалась с авиакомпанией AirBaltic
Компания средства вернула. Звонила оператору в Приват. Сказали, что деньги где-то потерялись, они создали новую заявку.
Сегодня получила отказ уже по новой заявке. Это как понимать?
То есть авиакомпания деньги банку вернула, а банк мне нет
Прошу разобраться
2) До сих пор в Приват24 весит предупреждение о том, что данные неактуальны. Обновляла данные 2 раза. Через Приват 24, а также вчера в отделении. Предупреждение не исчезает
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
26 травня 2020, 14:03
Добрий день!
За Вашим питанням, що до авіаквитка нами була детально перевірена інформація та хочемо Вам повідомити, що кошти ще не надійшли до банку. Ми розуміємо, що очікування — це завжди не дуже приємно і зробимо все від нас залежне, щоб гроші за квиток було повернено якомога скоріше.
Щодо інформування про відмову в поверненні, то нами буде проведено роботу з оператором, що подав заявку, вибачте, будь ласка, за дану прикру ситуацію.
Також буде перевірена інформація щодо актуалізації даних, після перевірки ми Вас обов'язково повідомимо додатково.
Дякуємо, що користуєтесь нашими послугами та допомогаєте нам стати краще!
З повагою, ПриватБанк.
1 не зарахована
7 квітня 2020, 5:54
Я до сих пор не могу получить валюту с моего карточного счёта.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
7 квітня 2020, 9:12
Доброго ранку!
Дозвольте зауважити, що з 18.03.2020 видача готівкової валюти у касах банку здійснюється тільки з депозитів.
З 30.03.2020 видача готівкової валюти у касах банку доступна при отриманні міжнародних переказів (Swift і термінові грошові перекази https://privatbank.ua/sistemy-denegnih-perevodov) при замовленні.
Продаж готівкової валюти тимчасово призупинений.
Зміни викликані тимчасовим обмеженнями авіасполучень та поставок в Україну валютних банкнот.

З 02.04.2020 відкрита видача готівкової валюти у касах банку з усіх рахунків фізичних осіб в іноземній валюті за попереднім персональним замовленням.
1
21 березня 2020, 22:32
Более года назад я поместил 2000 $ на карточный счёт для сохранности. Вчера мне отказались выдать деньги, ткнув пальчиком в бумажку. На бумажке было написано, что самолёты не летают и доллары не подвозят. Предложили забрать гривной по мало привлекательному курсу. Никогда более.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
22 березня 2020, 10:23
Добрий день!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулись з такою ситуацією.
З 18 березня ПриватБанк проводитиме валютообмінні операції для клієнтів фізичних осіб у безготівковому форматі через мобільний банк Privat24, веб версію Приват24 та мережу терміналів самообслуговування.

Варто розуміти, що пріоритет онлайн валютообмінних операцій вводиться задля безпеки клієнтів у період карантинних заходів проти коронавірусу та до моменту відновлення міжнародного авіасполучення та поставок в Україну валютних банкнот зз-за кордону.

Готівкову валюту у касах ПриватБанку без обмежень зможуть отримати власники валютних депозитів, строк дії яких завершується, за попереднім замовленням валютних коштів.

Будь-які операції з готівковою гривнею як в касах банку, так і мережі банкоматів, проводяться у звичайному режимі.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Одесі 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Новосельського, 59 , Одеса
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Одеса, вул. Новосельського, 59 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Одеса, вул. Новосельського, 59 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.