Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Одеса, вул. Маршала Говорова, 10-Б

Адреса:
Одеса, вул. Маршала Говорова, 10-Б
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва каси: 13:00 - 14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
28 листопада 2022, 14:18
В отделение был сделан заказ на получение перевода. Все подтвердили, приходите. По итогу, нет света, нет генератора. Связаться с банком невозможно, они часами «заняты все операторы». Невозможно узнать информацию, где есть отделения с генераторами.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
28 листопада 2022, 15:18
Добрий день!
Для зручності клієнтів ми розмістили на нашому сайті інформацію по відділенням, які працюють автономно і продовжують обслуговувати клієнтів навіть у разі відключення електропостачання. Ви можете переглянути список чергових відділень зайшовши на наш сайт https://privatbank.ua/ і натиснувши на кнопку вгорі «Чергові відділення».
1
10 березня 2020, 16:55
Здравствуйте, в августе 2019 года, заканчивался срок моего депозита сроком на один год.
16 июля 2019 года исполнительной службой был наложен арест на мои счета, в том и числе и депозит.
В указанный 5 дневный срок для переоформления депозита я обращался на горячую, в отделение для расторжения депозита или как вариант вывода на арестованный счет карты Универсальной, т.к. продлять депозит в сложившейся ситуации не собирался.
В моей просьбе было отказано, по причине наложенных арестов.
На данный момент я частично урегулировал вопросы связанные с исполнительным производством, мои счета
разблокированы банком, в связи с чем я хотел бы досрочно получить свои деньги, чтобы иметь возможность продолжить погашения имеющейся задолженности.
Заранее спасибо за ответ!
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
10 березня 2020, 17:59
Доброго вечора!
Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією.
Дозвольте зауважити, що у разі надходження до банку запиту від Державної виконавчої служби, банк має слідувати постанові, що надійшла.
Що ж стосується Вашого вкладу, у разі, якщо депозит не строковий, Ви можете його розірвати згідно з діючими умовами вкладу. У разі ж оформлення строкового депозиту, його розірвання можливе лише за закінченням терміну вкладу.
1
16 січня 2020, 15:22
Юр.лицо. Столкнулся с фин.мониторингом банка. Предприятие новое работает 7 мес., поступления на счет банк видит, т.к. 2 раза в сутки вностится выручка на р/с. Зарплата сотрудникам выплачивается.

Но платеж по выплате дивидендов учредителю в сумме 116000 грн. мусолят с 26.12.2019. по настоящее время, но налоги списали сразу. Документы требуют сканировать и отправлять только через Приват24 для бизнеса и рассматривают до трех суток: то протокол не увидели, то затребовали письменные пояснения происхождения денег, когда отправили письмо-пояснение пришел ответ, что пояснений нет (они документы просто не читатают), отправили повторно, звонили 3700 чтобы вникли разобрались. Колл- центр бесполезен, т.к. слышишь стандартные фразы «велике навантаження, треба зачекати....» Документы, письма- пояснения нарочно банк теперь не принимает, но можно написать письмо в главный офис в г. Днепре и через 30 суток вам ответят.
Даже в суд не счем идти т.к. вся переписка только в их системе.
Персональный банкир сейчас больше работает как психолог — « я на эту ситуацию не могу повлиять, но советую вам успокоиться и подождать».

Теперь открываем счет другом банке, т.к. Приват = неадекват.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
16 січня 2020, 17:26
Добрий день!
Нам шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією та окремо приносимо вибачення за те, що після звернення в нашу службу підтримки у Вас залишився неприємний осад. Дозвольте зазначити, що оновлена Вами інформація вже перевіряється і ми зробимо все можливе, щоб вирішити Ваше питання в найкоротші терміни.
З повагою, ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Одесі 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Маршала Говорова, 10-Б, Одеса
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Одеса, вул. Маршала Говорова, 10-Б. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Одеса, вул. Маршала Говорова, 10-Б- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.