Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Долина, вул. Михайла Грушевського, 11

Адреса:
Івано-Франківська область, Долина, вул. Михайла Грушевського, 11
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
18 квітня 2024, 0:47
Моя мама 60річна інвалід стала жертвою шахрайства. Шахраї списали з її карти більше 30 тисяч кредитних коштів та 6 тисяч збережень пенсії. При цьому повідомити такій літній жіночці приват про шахрайство досить важко, проходячи через всі їх розумні роботи, які навіть на слово шахрайство не реагують зєднанням з оператором, а змушують і далі проходити через опитувальник на 10 питань. Проблема в самомоу алгоритмі банку, і фрод системі. Людина яка ніколи не користується інтернет банкінгом в один момент робить платіж на 40 тис гривень включно з кредитними коштами і при цьому фрод система його не блокує. І взагалі дико людині з інвалідністю ставити кредитний ліміт в 30+ тис гривень, якого вона не просила, ба більше, просила в відділенні його не ставити, де його не ставили, але все ж після якогось часу встановили. Порадьте як діяти далі. Банк не захистив від шахрайства ні кредитні кошти ні власні. Чи зобовязана вона зараз гасити той кредитний ліміт, чи можна притягнути банк за бездіяльність до відповідальності?
Я, її син, знаходжусь досить далеко від неї, і навіть дозвонившись на підтримку привату, не отримав жодної допомоги в вирішенні її проблеми. У нас зайняло 5 годин щоб заповнити заяву в кіберполіцію, хотя виведення коштів могли заблокувати приватбанком за 5 хв, так як вона моментально після списання подзвонила в службу підтримки.
Коментарі (12)
Ответ банка
Приватбанк
18 квітня 2024, 11:27
Добрий день. Шкодуємо, що вашій мамі довелося зіткнутися з такою ситуацією.
На жаль, за інформацією, вказаною у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вашу маму. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити контактні дані та допомогти розібратися в ситуації.
1 не зарахована
7 вересня 2020, 15:03
Я ще такого тупого банку не видів, він так тупить! Я напевно вироблю картку Райфазен
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
7 вересня 2020, 16:22
Добрий день!
На жаль, відгук недостатньо інформативний та з даного опису не можна зрозуміти про що конкретно йде мова. Якщо у вас є питання щодо банківського обслуговування, напишіть нам в особистих повідомленнях.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Долині 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Михайла Грушевського, 11, Долина
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Долина, вул. Михайла Грушевського, 11. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Долина, вул. Михайла Грушевського, 11- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.