Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Сквира, вул. Шолом Алейхема, 16

Адреса:
Київська область, Сквира, вул. Шолом Алейхема, 16
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00 - 17:00, перерва каси: 12:00-13:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
14 квітня 2024, 9:08
Щиро дякую за професійну допомогу керівнику Сквирського відділення приватбанку Аліні Сопіженко. Це не тільки гарний спеціаліст, а дуже добра і щира людина, справжній професіонал своєї справи. Успіхів вам і процвітання. Дякую
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
14 квітня 2024, 11:17
Добрий день! Вдячні вам за такі теплі слова і обов'язково передамо їх нашому співробітнику. Аліна дуже любить свою роботу та завжди буде рада допомогти вам і всім клієнтам ПриватБанку.
5
9 січня 2020, 22:59
Задоволений якістю надання послуг ПриватБанком, вперше став клієнтом в 2014 році і за цей час не пожалкував жодного разу. Звичайно бувають випадки, проте не помиляються тільки ті, хто не працює. Бажаю банку розвитку, ще більше ідей для клієнтів. Так тримати!
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
10 січня 2020, 9:22
Доброго ранку!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми докладаємо всіх зусиль, щоб наші клієнти отримували якісне обслуговування і відчували себе комфортно.
З повагою, ПриватБанк.
1
30 серпня 2019, 17:46
Сегодня, 30.08.2019 в 15. 30 я зашел в банк чтобы пополнить кредитную карточку. С первого раза это у меня не получилось. Попросил помощи работника банка. Фамилия у которой Миняйло. Сразу нарвался на грубость через мою «незадачливость» — не смог нажать нужную кнопку на экране. Все время пока она мне «помогала» я слышал невнятное бормотание Миняйлы в мой адрес. Она явно была мной недовольна. Когда я принимал карточку из ее рук ее возмутила КАК я это сделал. Снова послышались упреки и неудовольствие моим «ПОВЕДЕНИЕМ»!
Я потерял терпение и сделал ей замечание о недопустимости ее такого поведения. В ответ на меня накинулась барышня которая по всей видимости их начальник потому что она сидел в центре зала.
Мне начали уже откровенно хамить и провоцировать. Использовать грязные манипуляции и приемы психологического давления! когда я снова выразил свое несогласие с таким отношением хамство усилилось и никакого стремления со стороны работников банка я не увидел.
Я категорически протестую против такого отношения со стороны работников банка ко мне как к Личности и как к Человеку!
Считаю что таким «работникам» лучше найти работу где бы они не имели бы возможности общаться с людьми потому что общению с людьми их видимо никто не научил.
Оставляю за собой право в случае неудовлетворительного решения дела обращаться в вышестоящие инстанции!
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
30 серпня 2019, 17:55
Мы очень сожалеем, что обращение в наше отделение оставило неприятное впечатление. Для нас очень важна клиентоориентированность всех наших сотрудников. Проанализировав ситуацию, мы проведем беседу с сотрудниками по данному случаю и в ближайшее время проведем дополнительное обучение, чтобы избежать повторения подобной ситуации. По результату с Вами будет проведена обратная связь, Мы обязательно уведомим Вас о решении.
1 не зарахована
29 січня 2019, 13:35
Ви знаете біль всього на ций банк ніхто не буде опираться з моіх родичів послі одной історіі з карткой голд яку уже давно заблоковано но деньги пришлі што я должна 2154,26 за шо я не розумію я должна платить шо я шо я не користувалась карткой люди якщо можете одолжайте в блиских людей ну еслі у вас нет другого виходу то всігда можите опертись на пумб банк тільки піся виплати всігда беріть з банку виписку банк мае давать буз коштовно а не як у приваті за 100 грн
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
29 січня 2019, 14:07
Доброго дня! Нам дуже шкода, що Ви отримали негативний досвід. Дозвольте нам розібратися в ситуації. Надішліть, будь ласка, в особистому повідомленні Ваші контактні дані, щоб ми змогли перевірити інформацію
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Сквирі 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Шолом Алейхема, 16 , Сквира
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Сквира, вул. Шолом Алейхема, 16 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Сквира, вул. Шолом Алейхема, 16 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.