Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Запоріжжя, вул. Моторобудівників, 64

Адреса:
Запоріжжя, вул. Моторобудівників, 64
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва каси: 13:00 - 14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
22 червня 2021, 17:58
Я давно являюсь клиентом приват банка, и всегда остаюсь довольна качеством услуг.
В этот раз я столкнулась с выплатой страховки, защита на каждый день.
У нас семейная страховка, вообщем не буду вдаваться в подробности ребенок получил бытовую травму. Мы обратились в травмпункт, потом я позвонила на горячую линию оставила заявку, мне очень вежливо и доступно рассказали, что и в какие сроки нужно сдать. После одобрение страховой заявки деньги зашли в течении суток.
Но это еще не все, спустя 3 недели ребенок подварачиват ногу и ломает ее. Мы опять обращаемся, к врачу и оставляем заявку на горячую линию. И нам опять выплатили. Спасибо большое страхововой компании АРКС Лайф
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
22 червня 2021, 18:11
Робимо все і навіть більше, щоб ви отримали найкращий сервіс :)
3
29 липня 2020, 18:42
Просьба, разобраться на каком основании, мне обнулили кредит на карте, и выслать официально на почту, поселку операторы толком сказать нечего не могут, и отсылаются службой безопасности.
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
29 липня 2020, 18:59
Добрий вечір!
Рішення про встановлення або зміну суми кредитного ліміту приймається індивідуально для кожного клієнта. При цьому ми враховуємо сотні показників, серед яких також є і кредитна історія, котру Ви накопичуєте користуючись кредитними коштами. Але це не єдиний фактор на основі якого приймається остаточне рішення про суму ліміту та можливість його надання. При активному користуванні сервісами та продуктами банку, ліміт може бути збільшено в майбутньому.
1
31 жовтня 2019, 19:02
В июне-июле 2019 г. приобретал в банке валюту, купюры достоинством $5 $10 $20 в одном и том-же отделении. В других банках валюту не покупал. В октябре возникла необходимость продать купленные доллары. Обратился в то-же отделение где и приобретал. Получил ошеломительный ответ: «Мы не можем принять эти доллары по причине их ветхости и старого образца, их машинка не пропускает». На мой вопрос — зачем вы их продаёте если потом не принимаете? Ответ: «Вы могли их не покупать если они вас не устраивают, идите в Ощадбанк или Альфа-банк». Купюры после покупки хранились в конверте (не в карманах!). Такая ситуация была дважды. В Ощадбанке оба раза продал без проблем.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
31 жовтня 2019, 19:40
Доброго вечора!
Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією.
Хочемо зазначити, що через відділення ПриватБанку видаються, як купюри прийняті і перевірені, в рамках своїх можливостей, касиром при проведенні операцій, так і купюри, надані інкасацією в банк, які, в свою чергу, попередньо пройшли додаткову перевірку.
З повагою, ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Запоріжжі 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Моторобудівників, 64, Запоріжжя
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Запоріжжя, вул. Моторобудівників, 64. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Запоріжжя, вул. Моторобудівників, 64- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.