Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Любешів, вул. Свободи, 16

Адреса:
Волинська область, Любешів, вул. Свободи, 16
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
12 лютого 2020, 1:02
В жовтні приват банк видав мені кредит не суму майже 7 тисяч з кредитним лімітом 0 і в той самий момент гроші списав інтернет сайт. Картка мала бути не дійсна мені в травні виповнилось 25 і за законом я мав змінити фотографію в паспорті, або отримати айді картку і підтвердити свою особистість в банку що я зробив в січні. Мій персональний банкір мені надав інформацію по цьому питанню((звертайтесь в поліцію)) банк не може об'яснити чому він надав мені кредит який я не просив на таку таку картку, відповідь від персонального банкіра я отримав недавно, зато з моєї іншої картки банк списав 4 рази по 400 гривень проценти
Коментарі (5)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
12 лютого 2020, 10:04
Доброго ранку!
За Вашим зверненням, банк, діючи в рамках правил міжнародних платіжних систем сформував запит на опротестування операції по картці. На жаль, нам не вдалося отримати позитивне рішення та оскаржити даний платіж, з тієї причини, що було укладено договір між Вами та сайтом. Про що нам було надано відповідні документи зі сторони сайту. Відповідно, даний сайт надав Вам певну послугу, за що і була проведена оплата з картки. За Вашим зверненням на пошту chargeback@privatbank.ua Ви можете отримати документи по заявці. Якщо Ви стверджуєте, що не оформлювали договір та не отримували послугу або товар від даного сайту, рекомендуємо звернутись до правоохоронних органів.
З повагою, ПриватБанк.
5
24 вересня 2019, 18:19
Мирослава мій оперето бистро вирішила мою проблему я їй дуже вдячна
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
24 вересня 2019, 19:45
Добрий вечір!
Дякуємо за Ваш відгук, завдяки йому ми розуміємо, що рухаємося в правильному напрямку і докладемо максимум зусиль, щоб ставати ще краще.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Любешів, вул. Свободи, 16. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Любешів, вул. Свободи, 16- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.