Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Калуш, вул. Дзвонарська, 17

Адреса:
Івано-Франківська область, Калуш, вул. Дзвонарська, 17
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
20 грудня 2019, 22:21
Багато років користуюсь приватом, були й депозити, постійно розраховуюсь paypass їхніми картками, бо постійно проблема з зняттям готівки, черги.Після перевипуску універсальної зняли повністю кредитний ліміт і відповідно оплата частинами, не збільшують після заявки.Спеціально провірила кредитну історію, вона не маленька і всі кредити закриті.Оператор сказав несіть документи в відділення на майно, загран паспорт, довідку про доходи.Абсурд, користувалась цим банком тільки з однієї причини-не потрібно носити кучу папірців, оплата частинами і зручний додаток.Зайшла в монобанк, зразу відкрили ліміт без питань без ніяких довідок
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
21 грудня 2019, 8:38
Доброго ранку!
Ми розуміємо, що зміна кредитного ліміту на картці без Вашої ініціативи неприємна. І разом з тим, давайте подивимося на це з іншого боку, рішення ще може бути змінено в майбутньому.
Для цього:
— продовжуйте активно користуватися послугами і продуктами банку, особливо карткою Універсальною;
— можете надати документи, що підтверджують доходи.

Виконання цих простих рекомендацій, значно збільшує шанси на отримання потрібного Вам ліміту. Ми обов´язково відправимо Вам повідомлення про зміну ліміту.
2
29 серпня 2017, 2:08
Вирішив взяти теплий кредит.
В магазині оформив оплату частинами, взяв рахунок фактуру пішов в банк, подав заявку на теплий кредит.
Заявку в банку відмовили, держава перестала фінансувати теплі кредити.
В мене такі запитання:
Чому ви заставляєте спочатку оформляти оплату частинами, а після того подавати заявку на теплий кредит? Як бачите держава мені відмовила, і відмінити оплату частинами не можна. Хто мені тепер компенсує 35%?
Коментарі (15)
Ответ банка
Приватбанк
29 серпня 2017, 13:49
Шановний VladimirKaz, програма «Теплий кредит» призупинена у зв'язку із вичерпаним лімітом фінансування Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України. На жаль, точні строки відновлення відсутні.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Калуш, вул. Дзвонарська, 17. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Калуш, вул. Дзвонарська, 17- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.