Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Ганна Герус 18 лютого 2025, 15:25
На протязі 9-ти років являють клієнтом Гадяцького відділення АТ«Полтава- банк".Маю відкриті два карткових рахунки.Відкрила овердрафт в розмірі 2 тис.грн. на пенсійній картці, що також дуже зручно, коли терміново потрібні кошти.Іду в банк завжди з задоволенням, тому що мене завжди привітно зустрічають всі працівники, до кого б я не звернулась.Кваліфіковану пораду постійно надають економісти, касири та керуючий банком.Бажаю відділенню банку процвітання та гарних клієнтів.
lubovocenas 17 лютого 2025, 21:06
Отримую пенсію в Гадяцькому відділенні АБ «Полтава — банк». Завжди працюючий банкомат, в касі працюють професійні, ввічливі працівники, які завжди дадуть слушну пораду, ознайомлять з новими послугами, допоможуть при оплаті послуг.Роботою банку задоволена.
Любов Горюн 12 лютого 2025, 10:43
Відділення за адресою: Полтава, вул. Чураївни, 1/1
У відділені 4 економіст допоміг устаноаити додаток Полтава-банк і проплатити комунальні послуги, всі працівники цього відділення дуже ввічливі і гарне відношення до відвідувачів, я задоволення обслуговуванням.
OnNadia 7 лютого 2025, 20:15
Відділення за адресою: Полтава, вул. Небесної Сотні, 1/23
Дуже ввічливі та щирі співробітниці. Співпрацюємо уже шість років. У 2019 році надали кваліфіковану консультацію та допомогли з усіма паперами для кредиту на покупку квартири. За шість років лише позитивне спілкування та професійний підхід до будь яких ситуацій.
Мінфін
Відповідь адміністратора
11 лютого 2025, 10:26
Відгук не зарахований (на 11.01.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
yanadrobotya 7 лютого 2025, 9:27
Відділення за адресою: Полтава, вул. Небесної Сотні, 1/23
Звернулася до Полтава-банку для отримання кредиту на квартиру. З банком співпрацюю досить давно. Обрала саме даний банк для себе та для своєї родини, оскільки банк має досить кваліфікований персонал, котрий завжди кваліфіковано проконсультує про банківські продукти, їх вартість, переваги того чи іншого банківського продукту для клієнту банку. Відсоткові ставки досить лояльні для клієнтів. Тож, раджу всім обирати саме дану банківську установу та її банківські продукти орієнтовані на споживачів.
Мінфін
Відповідь адміністратора
11 лютого 2025, 10:26
Відгук не зарахований (на 11.01.2025).
Я дуже задоволена співпрацею з банком! Економіст допомогла мені оформити кредит на житло швидко та без зайвих проблем. Вона відповіла на всі мої запитання і проконсультувала мене з усіх питань. Особливо сподобалося те, що вона дуже уважно поставилася до моїх потреб і підібрала для мене найкращий варіант кредитування. Вона оперативно відповідала на всі мої питання та давала всю необхідну інформацію. Загалом економісти дуже уважні і чуйні. Комунікація з ними стосовно договору на вищому рівні протягом всього часу. Рекомендую! Також допомагають по іншим питанням окрім кредиту. Я щиро рекомендую Полтава-Банк тим, хто шукає надійного фінансового партнера для придбання житла.
Протягом 10 років сплачую комунальні послуги на касі відділення у Великій Багачці, сервіс на високому рівні, все оперативно і чітко. Вже протягом року є пенсіонером АТ «Полтава-банк». Всім своїм знайомим рекомендую переходити сюди, недавно порекомендували мені встановити мобільний додаток, але в мене виникли труднощі, у відділенні мені економісти допомогли і встановити, і розібратися з додатком, тепер зручно в будь-який момент дивитися залишок та суми зарахувань. В першу чергу як ідеш в банк, ти звертаєшся до людини, з цим проблем у відділенні немає.
Оксана Гриб 31 січня 2025, 15:59
Дуже задоволена роботою додатку Полтава-банк онлайн. З легкістю зробила сплату комунальних послуг з мінімальною комісією за платіж.
agolub 29 січня 2025, 20:55
Обслуговувалися у відділені банку у мікрорайоні Половки. Працівники відділення порекомендували встановити додаток. Дуже зручний, невелика комісія
Andreey1986 28 січня 2025, 15:00
Відділення за адресою: Полтава, вул. П. Орлика, 42
Обслуговуюсь в Полтава-банк впродовж багатьох років, зручно та без проблем, зручні каси та гарне обслуговування. Також, користуюсь кредитними коштами, помірна та прозора відсоткова ставка.Рекомендую.
Osnegovaia 20 січня 2025, 14:10
Звернулась в відділення з проблемою стосовно картки. Дякую за допомогу! Відношення з боку фахівців чемне та професійне. Буду пропонувати ваш банк своїм знайомим.
AndriiN 15 січня 2025, 15:30
Відділення за адресою: Полтава, вул. П. Орлика, 42
Робота Вашого банку АТ «Полтава-банк», на високому рівні. Працівники банку поводяться чемно і відповідально. Дякую за добре організовану роботу персоналу та банку в цілому.
taniamelzova 15 січня 2025, 15:27
Відділення за адресою: Полтава, вул. Бірюзова, 47-Б
Роботою Полтава-банк дуже задоволена
Умови кредитування в порівнянні з іншими Банками є значно вигіднішим та гарними
Застосунок Полтава-банк працює без збоїв та має досить зручний інтерфейс
SpaceSa 25 січня 2024, 11:25
Випадково перерахував суму два рази, що там такого складного, щоб розглядади аж 120 діб. Так ця цифра визначена регламентом, але це ж не означає що треба відкладати вирішення до останнього. Абсолютно незадоволений.
JanetteN 29 грудня 2023, 12:08
Непаганий банк, маю тут картку для заробітньої плати. Єдине, я б хотіла, щоб онлайн-банкінг був більш сучасним та швидким.
Origenes Adamantius 7 грудня 2023, 13:40
Заявлено на minfin.com.ua купівля долар 07.12.23 37.20, по факту з 8:00 у відділенні встановлений курс 37.15
Berky 21 листопада 2023, 14:53
топ-пропозицій очііквати не варто, однак і умови тут не найгірші
Светлана Цимбал 19 листопада 2023, 9:57
Відвідав відділення у м.Полтаві, обслуговування касира сподобалось. Великі черги,інша каса чомусь не працювала
LordJ1 31 жовтня 2023, 16:29
Тут доволі непаганий курс долара, тому періодично обмінюю гроші саме тут. Єдине, що співробітниць не можу назвати ввічливими, часто стикаюся з якимось недовольством
Riorita 12 липня 2023, 15:57
Центральна контора в Полтаві це просто цитадель мракобісся. Тріумф некомпетентності і дилетантизму. Таке враження, що начальники відділів і спеціалісти (?!) це призначені на посади вахтери і прибиральниці. Тримайтеся подалі від Полтавабанку.

Курс валют в Полтава-Банк

Курс валют в Полтава-Банк

Головна / Банки України 🏦 / Полтава-Банк 💰 / Відгуки про Полтава-Банк 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Полтава-Банк, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.