Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Полтава-Банку: Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 50

Адреса:
Полтавська область, Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 50
Телефон:
+38 (050) 405-69-10
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-16:45, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
16 серпня 2019, 15:08
Добрий день всім, це м.Лубни Полтавської області.Хочу залишити відгук про жахливе обслуговування клієнтів Полтава Банк.Весь час черги, із 4 касс працюють тільки 2.Як нам пояснив директор Полтава Банк м. Лубни їм не вистачає персоналу і вони виконують свою роботу.Обслуговуючий персонал жахливий та грубий, одна людина на 2 каси.
Написати коментар
1
3 червня 2018, 20:20
16.05.2018р. магазин повернув кошти на картковий рахунок відкритий в Полтава банку м. Лубни Полтавської обл. До цього часу кошти не зараховані!!! Це беззаконня якесь!!! Вже пройшло ПІВМІСЯЦЯ!!! Жахлива робота банку!!! Ніколи не буду більше клієнтом!!! Зараховуються кошти із затримками!!! Жах!!!
Коментарі (1)
Головна / Банки України 🏦 / Полтава-Банк 💰 / Відділення та банкомати Полтава-Банку в Лубни 🏦 / Відділення Полтава-Банк: вул. Ярослава Мудрого, 50, Лубни
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Полтава-Банку за адресою Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 50. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Полтава-Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Полтава-Банку розташованому за адресою  Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 50- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.