Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Полтава-Банку: Лохвиця, м. Заводське, вул. Матросова, 19-Г

Адреса:
Лохвицький район, м. Заводське, вул. Матросова, 19-Г
Телефон:
+38 (05356) 3-52-83
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-16:45, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
9 листопада 2020, 20:02
На яких підставах співробітники банку увечері телефонують пенсіонеру, викликають терміново у відділення ще й погрожують кримінальним провадженням та примушують повернути кошти, бо ніби то в цей час в них був збій в роботі банкомату і той видавав подвійні суми. Що це за новина?
Написати коментар
Головна / Банки України 🏦 / Полтава-Банк 💰 / Відділення та банкомати Полтава-Банку в Лохвиці 🏦 / Відділення Полтава-Банк: м. Заводське, вул. Матросова, 19-Г , Лохвиця
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Полтава-Банку за адресою Лохвиця, м. Заводське, вул. Матросова, 19-Г . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Полтава-Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Полтава-Банку розташованому за адресою  Лохвиця, м. Заводське, вул. Матросова, 19-Г - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.