Курс валют в Полтава-Банк
PLN | 10.85 | 10.97 |
Відмінно
Відгук про досвід співпраці з Полтава-банк у м.Заводське
Насамперед варто відзначити зручність та доступність сервісу. Онлайн-банкінг працює стабільно, має зрозумілий інтерфейс, а всі операції — від переказів до відкриття депозиту — виконуються швидко й без зайвих ускладнень. Додаток для смартфона — зручний, інформативний і дозволяє контролювати рахунок у будь-який час.
Щодо депозиту — умови були прозорими та вигідними. Відсотки нараховувалися вчасно, без затримок, а сам процес оформлення був дуже простим. Мене детально проконсультували щодо різних варіантів, допомогли обрати оптимальний термін і валюту. Було відчуття, що фахівцям справді важливо надати клієнтові найкращий варіант.
Окремо хочу подякувати працівникам відділення, які завжди ввічливі, уважні та готові допомогти. Жодного разу не стикався з чергами чи формальним ставленням — кожен візит проходив легко і комфортно.
Загалом, Полтава-банк для мене став прикладом надійної фінансової установи, якій можна довіряти. Якщо шукаєте банк із людяним підходом і якісним сервісом — щиро рекомендую!
Обслуговування юр.осіб на відділенні √26
Відгук про роботу відділення Полтава-Банк у місті Заводське Лохвицького району
Обслуговування завжди на хорошому рівні. Працівники відділення завжди привітні, уважні і швидко вирішують всі питання. У випадку, коли потрібно щось уточнити чи змінити в рахунку, вони завжди дають чіткі і зрозумілі відповіді та допомагають внести необхідні зміни. Також, завжди нададуть поради по вибору найоптимальніших варіантів та умов депозиту.
В цілому, відчувається, що тут працюють справжні професіонали, і все організовано без зайвих труднощів. Рада, що обрала саме це відділення для депозиту та відкриття карткового рахунку.
Відділення в м.Заводське
ВІДГУК
Відгук про Полтава банк в Диканському відділенні
Про роботу мобільного додатку
Низькі тарифи оперативне обслуговування
Обслуговування
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Відгук
Відгук про відділення А Т Полтава банк в м.Гребінка
Про роботу банку
Про роботу А Б Полтава банк
Установка додатку
Квартира в кредит
Задоволення потреб споживачів банківських послуг
Домопога в ориманні кредиту
Відділення «Полтава-банк» в смт. Велика Багачка