ВХІД
Повернутися

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Користуюся послугами банку багато років, дівчатка завжди допомогають у вирішенні проблем.Відповідальні і уважні.Комуналку плачу вдома через додаток, депозити у них по вищих ставках, чим у інших.Процвітання вам і гарних клієнтів.
Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з Полтава-банком, який залишив у мене лише приємні враження. Я маю у цьому банку особистий рахунок, а також відкрив депозит, і протягом усього часу обслуговування відчував високий рівень професіоналізму та турботи з боку працівників.
Насамперед варто відзначити зручність та доступність сервісу. Онлайн-банкінг працює стабільно, має зрозумілий інтерфейс, а всі операції — від переказів до відкриття депозиту — виконуються швидко й без зайвих ускладнень. Додаток для смартфона — зручний, інформативний і дозволяє контролювати рахунок у будь-який час.
Щодо депозиту — умови були прозорими та вигідними. Відсотки нараховувалися вчасно, без затримок, а сам процес оформлення був дуже простим. Мене детально проконсультували щодо різних варіантів, допомогли обрати оптимальний термін і валюту. Було відчуття, що фахівцям справді важливо надати клієнтові найкращий варіант.
Окремо хочу подякувати працівникам відділення, які завжди ввічливі, уважні та готові допомогти. Жодного разу не стикався з чергами чи формальним ставленням — кожен візит проходив легко і комфортно.
Загалом, Полтава-банк для мене став прикладом надійної фінансової установи, якій можна довіряти. Якщо шукаєте банк із людяним підходом і якісним сервісом — щиро рекомендую!
Наталія Лещенко 8 квітня 2025, 15:08
Відділення за адресою: Полтава, вул. Івана Мазепи, 45-А
Доброго дня. Я є бухгалтером декількох організацій і ми маємо поточні рахунки на відділенні √ 26 АТ «Полтава банк» по вулиці Івана Мазепи 45-а вже багато років. Що хочу сказати про обслуговування, менеджер завжди допоможе по любому питанню, ввічливі у спілкуванні. Зручні програми для роботи. Сміливо можу їх рекомендувати.
wonderland 7 квітня 2025, 9:18
Хочу поділитися своїм досвідом із відділенням Полтава-Банку в місті Заводське. Я кілька років тому мала депозит і картковий рахунок у цьому банку, і залишилася дуже задоволена їхньою роботою.
Обслуговування завжди на хорошому рівні. Працівники відділення завжди привітні, уважні і швидко вирішують всі питання. У випадку, коли потрібно щось уточнити чи змінити в рахунку, вони завжди дають чіткі і зрозумілі відповіді та допомагають внести необхідні зміни. Також, завжди нададуть поради по вибору найоптимальніших варіантів та умов депозиту.
В цілому, відчувається, що тут працюють справжні професіонали, і все організовано без зайвих труднощів. Рада, що обрала саме це відділення для депозиту та відкриття карткового рахунку.
Я являюсь клієнтом Полтава-банк більше 20 років, постійно сплачую комунальні послуги, необноразово оформляв кредит, також майже постійно оформляю депозити. З появою мобільного додатку користуватися банківськими послугами стало більш комфортніше, а також значно заощаджує мій час. Більш ніж три роки тому я відкрив підприємниську діяльність, питання вибору банка не було — звичайно тільки Полтава-банк. Співробітники Заводського відділення значно допомогли мені при оформленні документації (не тільки банківської). Обслуговування — на відмінно. Потрібно готівку зняти з рахунку- без питань, в найкоротші терміни, потрібно здійснити платежі — завжди підкажуть, допоможуть, проконтролюють щоб не сталося помилки. Якщо ще хтось вагається з вибором банку, моя порада — тільки Полтава-банк і будете задоволені.
987654Lf 17 березня 2025, 9:41
Обслуговуюся в, Полтава- банку, з 2017 року, і хочу сказати що там дуже чудові співробітники, завжди вічливі, та комунікабельні, допоможуть в вирішенні різних питань! Запропонували і допомогли, встановити мобільний додаток, тепер мені стало дуже зручно в любий момент дивлюся і надходження і витрати, навіть поповнюю моб.телефон. Дуже вдячна усьому відділенню, і особисто керуючій за за гарну організовану роботу!!!
25031985Vm 17 березня 2025, 6:59
З 2024 р. є пенсіонером Полтава-банк, раніше завжди ходила сплачувати комунальні послуги, тому що найнижча комісія, та гарне привітне, професійне обслуговування, всим своїм знайомим рекомендую переходить сюди, недавно порекомендували мені встановить мобільний додаток, у відділенні мені економісти допомогли і встановить і розібраться з додатком, тепер зручно в любий момент дивлюсь і субсидію.Якщо хочете людське відношення до себе то це тільки в Полтава-банк.
Привіт всім! Я, Влад, студент-айтівець. Моє сучасне життя — це життя в смартфоні. Все починається з будильника, далі навчання он-лайн, нотатки, музика, спілкування з друзями, соціальні мережі, звичайно ігри і банківські операції. Як банківські операції опинилися в цьому списку, спитаєте ви? Все просто. Як не мені, майбутньому програмісту, не розуміти, що настав час тих, які здатні задовольнити потреби в часи цифрової революції, віртуального простору, у будь-якій сфері життя, до прикладу, від доставки продуктів, маркетплейсу, до банкінгу. До речі, мій мобільний банкінг, від АТ «Полтава-банк». Головне для мене в ньому — результат в одне натискання. За допомогою мобільного додатку, я легко відслідковую рух коштів по своєму картковому рахунку, розраховуюсь в магазині, просто підносячи смартфон до терміналу, оплачую послуги, переказую кошти на картки інших банків, а після досягнення 21-річчя планую отримати кредитний ліміт від банку, звернувшись до відділення в м. Зіньків, де працюють люди, які люблять свою справу і викладаються на всі 100!!! Дякую, з вами Полтава-банк мені комфортно!
omiros 14 березня 2025, 11:40
Низькі тарифи оперативне обслуговування
Yana Kyslichenko 28 лютого 2025, 15:41
Являюсь клієнтом Полтава банк майже з моменту відкриття банку. По депозитах тут завжди гарні відсотки. Мені дуже подобається що Полтава банк не продовжує договір автоматично. Користуюсь додатком Полтава банк, який мені допомогли встановити працівники Лубенського відділення, додаток зручний, мені подобається. Дуже задоволена обслуговуванням, всі працівники завжди готові допомогти. Рекомендую!
3 березня 2025, 16:09
Відгук не зарахований (на 03.03.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Звертались до відділення в м.Гребінка. Потрібно було замінити картку, та відновити роботу банкінгу в телефоні. Дуже чемний та привітний персонал, швидка робота оператора, гарно обізнана в своїй роботі, також дуже приємні касири. Якістю обслуговування залишились задоволені!
lebedinec 21 лютого 2025, 14:29
Являюся клієнтом банку з 2004 року і задоволена якісним, професійним обслуговуванням, щирим ставленням до клієтів: керуючого, економіста та касирів. Рекомендую.
Ганна Герус 18 лютого 2025, 15:25
На протязі 9-ти років являють клієнтом Гадяцького відділення АТ«Полтава- банк".Маю відкриті два карткових рахунки.Відкрила овердрафт в розмірі 2 тис.грн. на пенсійній картці, що також дуже зручно, коли терміново потрібні кошти.Іду в банк завжди з задоволенням, тому що мене завжди привітно зустрічають всі працівники, до кого б я не звернулась.Кваліфіковану пораду постійно надають економісти, касири та керуючий банком.Бажаю відділенню банку процвітання та гарних клієнтів.
20 лютого 2025, 20:18
Відгук не зарахований (на 20.02.2025).
lubovocenas 17 лютого 2025, 21:06
Отримую пенсію в Гадяцькому відділенні АБ «Полтава — банк». Завжди працюючий банкомат, в касі працюють професійні, ввічливі працівники, які завжди дадуть слушну пораду, ознайомлять з новими послугами, допоможуть при оплаті послуг.Роботою банку задоволена.
Любов Горюн 12 лютого 2025, 10:43
Відділення за адресою: Полтава, вул. Чураївни, 1/1
У відділені 4 економіст допоміг устаноаити додаток Полтава-банк і проплатити комунальні послуги, всі працівники цього відділення дуже ввічливі і гарне відношення до відвідувачів, я задоволення обслуговуванням.
OnNadia 7 лютого 2025, 20:15
Відділення за адресою: Полтава, вул. Небесної Сотні, 1/23
Дуже ввічливі та щирі співробітниці. Співпрацюємо уже шість років. У 2019 році надали кваліфіковану консультацію та допомогли з усіма паперами для кредиту на покупку квартири. За шість років лише позитивне спілкування та професійний підхід до будь яких ситуацій.
11 лютого 2025, 10:26
Відгук не зарахований (на 11.01.2025).
yanadrobotya 7 лютого 2025, 9:27
Відділення за адресою: Полтава, вул. Небесної Сотні, 1/23
Звернулася до Полтава-банку для отримання кредиту на квартиру. З банком співпрацюю досить давно. Обрала саме даний банк для себе та для своєї родини, оскільки банк має досить кваліфікований персонал, котрий завжди кваліфіковано проконсультує про банківські продукти, їх вартість, переваги того чи іншого банківського продукту для клієнту банку. Відсоткові ставки досить лояльні для клієнтів. Тож, раджу всім обирати саме дану банківську установу та її банківські продукти орієнтовані на споживачів.
11 лютого 2025, 10:26
Відгук не зарахований (на 11.01.2025).
Я дуже задоволена співпрацею з банком! Економіст допомогла мені оформити кредит на житло швидко та без зайвих проблем. Вона відповіла на всі мої запитання і проконсультувала мене з усіх питань. Особливо сподобалося те, що вона дуже уважно поставилася до моїх потреб і підібрала для мене найкращий варіант кредитування. Вона оперативно відповідала на всі мої питання та давала всю необхідну інформацію. Загалом економісти дуже уважні і чуйні. Комунікація з ними стосовно договору на вищому рівні протягом всього часу. Рекомендую! Також допомагають по іншим питанням окрім кредиту. Я щиро рекомендую Полтава-Банк тим, хто шукає надійного фінансового партнера для придбання житла.
Протягом 10 років сплачую комунальні послуги на касі відділення у Великій Багачці, сервіс на високому рівні, все оперативно і чітко. Вже протягом року є пенсіонером АТ «Полтава-банк». Всім своїм знайомим рекомендую переходити сюди, недавно порекомендували мені встановити мобільний додаток, але в мене виникли труднощі, у відділенні мені економісти допомогли і встановити, і розібратися з додатком, тепер зручно в будь-який момент дивитися залишок та суми зарахувань. В першу чергу як ідеш в банк, ти звертаєшся до людини, з цим проблем у відділенні немає.
Оксана Гриб 31 січня 2025, 15:59
Дуже задоволена роботою додатку Полтава-банк онлайн. З легкістю зробила сплату комунальних послуг з мінімальною комісією за платіж.

Курс валют в Полтава-Банк

Курс валют в Полтава-Банк

Головна / Банки України 🏦 / Полтава-Банк 💰 / Відгуки про Полтава-Банк 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Полтава-Банк, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.