Курс валют в Ощадбанку
Не раджу ставати клієнтом Ощадбанку
Я не знаю іншого банку, в якому, щоб достроково погасити кредит, необхідно писати письмову (!) заяву на папері (!!) — і це в епоху цифрових технологій і «Держави в смартфоні»!!! Більше того: Вже тиждень не списуються гроші, які я направила на часткове дострокове погашення кредиту!
Хочеться швидше закрити кредит і тікати з Ощадбанку якомога далі
Стосовно телефонного дзвінка до відділення, хотіли б зазначити, що в період високої завантаженості пріоритет надається обслуговуванню клієнтів, що звернулись особисто. Сподіваємося на розуміння.
Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію щодо дострокового погашення кредиту. Перегляньте, будь ласка.
Переказ
Ощад 24 за кордоном
8 років не знято заборону на відчуження нерухомого майна
Ужас
Обмен монет
З монетами, що перебувають в обігу, інша ситуація — їх можна використовувати як засіб платежу. Тому за обмін даних монет передбачено комісію.
Жалоба на открытие нового счета ЕПП без моего ведома
Я, Кулюда Ирина Леонидовна, 28.02.1961 г.р., обслуживаюсь как клиент Ощадбанка в г. Селидово отделение ТВБВ № 10004/092.
В г. Покровск карту ЕПП я закрыла в 2019 году, с тех пор ни разу в отделение банка не обращалась.
Сегодня 26.10.2021 при обращении в Ощадбанк г. Покровск отделение № 218 меня провели в отдел пластиковых карт к заведующей отдела Бонзюх Анастасии Анатольевне. Анастасия Анатольевна в грубой форме не проконсультировала и отправила к специалисту «в зал». Очередь к специалисту заканчивалась на улице, примерно 5 человек. Просидев в очереди 2,5 часа, меня начала обслуживать специалист Карпина Ирина (девушка с очень длинными темными волосами, возраста до 30 лет), на мой вопрос: «Что это за смс-сообщение мне пришло и какая карта перевыпустилась, так как я счет закрыла в 2019 году?», специалист Ирина сказала, что у меня открыт НОВЫЙ расчетный счет на мое имя.
После моего вопроса «Кто его открыл, если я не обращалась ни в Ощаднбак, ни в Пенсионный фонд?» она встала с рабочего места и пошла консультироваться с Бонзюх Анастасией Анатольевной. По истечении примерно 10 минут Ирина вернулась и сообщила мне, что инициатором открытия счета является Пенсионный фонд.
Я попросила закрыть этот вновь открытый счет, с меня потребовали справку переселенца, хотя я предоставила паспорт с регистрацией г. Новогродовка, ул. Мичурина, д. 2, кв. 44, где я прописана с июля 2017 года.
Ирина и Бонзюх Анастасия уверяли, что ни они, ни Ощадбанк не являются инициаторами открытия моего нового счета, а им передает списки Пенсионный фонд, и что мне надо обращаться только в Пенсионный фонд. На вопрос «Из какого Пенсионного фонда пришло заявление об открытии моего счета», Бонзюх сказала что не знает, но Ирина сказала, что она сама передаст информацию в Пенсионный фонд о закрытии моего счета. Какой Пенсионный фонд подал эти списки?
Специалист Ирина обслуживала меня (закрывала счет) около часа. Просьбу выдать справку о закрытии счета выполнила.
После закрытия счета, я обратилась на горячую линию Пенсионного фонда с вопросом «Как без моего личного присутствия и необходимого пакета документов
для открытия счета ЕПП, могли передать мои данные в Ощадбанк?», где мне разъяснили, что Пенсионный фонд никакого отношения к этому не имеет и без заявления клиента не имеет право передавать документы в банк, и сказали обращаться на горячую линию Ощадбанка.
Прошу мне дать разъяснение по даному вопросу:«На каком основании был открыт Новый расчетный счет (ЕПП) на имя Кулюда Ирина Леонидовна без моего присутствия,
предоставленного оригинала документов, подписи на документах" в письменном виде на адрес: г. Селидово, ул. Чернышевского, д. 20, кв. 56 (временно проживаю у дочери)
Платежный терминал в АТБ снял две лишние оплаты
Звернення
Ощад24/7 для Андроід — соромно та не зручно.
Інструкція з користуванням додатка не відповідає дійсності.
Не можливо написати лист для зворотнього звязку працівникам банку.
Не можливо перевести кошти з карткового рахунку на Мобільні заощадження.
Не можливо отримати перелік нарахувань за окремий період на украінській мові.
Не можливо отримати список відрахувань за указаний період на мові укр. чи рос.
Прошу розробника додатку користуватись самому цим нікчемним додатком.
Список зарахувань або відрахувань
відображається у виписці, її можна сформувати за конкретний період. У полі «Деталі транзакції» там буде зазначено назву операції українською мовою.
Деталізуйте, будь ласка, яка проблема виникла з переказом коштів на Мобільні заощадження?
Будемо вдячні вам зворотний зв'язок.
Обмен валюты
Зачем усложнять клиентам жизнь?
Прекратите этот беспредел. Многие мои друзья тоже планируют отказаться от карточки ощада из- за этого дебилизма…
ОНО ВАМ НАДО ???
Мошейники
Мне ответили так что видно и вопроса не читали!
Подяка Анастасії Кривенда відділення на Антоновича 105а
З повагою, команда Ощадбанку.
Ощад 24
блокировка пенсионной карты
Банк дотримується чинного законодавства України і має право на блокування доступу до рахунку після надходження відповідного документу від виконавчої служби. Пенсійний та соціальний рахунки також можуть бути арештовані. Роз'яснення щодо цього надав НБУ: https://bank.gov.ua/ua/news/all/pitannya-dnya-bank-areshtuvav-koshti-na-rahunku-na-yakiy-ya-otrimuyu-zarplatu-pensiyu-abo-inshi-sotsialni-viplati-chi-maye-pravo
Банк не зацікавлений в тому, щоб рахунок залишався арештованим. При цьому зняти арешт самовільно, без відповідного документа, не має права.
Банкомати Ощадбанку…
N2
Це мiй другий вiдгук в зв’язку з незадовільним обслуговуванням в Ощадбанку. Перший вiдгук був (18.04.2021) з приводу зміни фінансового номера телефону без моєї згоди. Як мені пояснили працівники банку, які подзвонили після звернення на Ваш сайт, що зміна номера телефону сталася в результаті збою програми. Мене звичайно заспокоїли, що такий казус трапився не тільки зі мною та мені тепер особисто треба приїхати і замовити нову картку, можна в будь-якому відділенні Ощадбанку Донецької області. Мій рахунок був відкритий в Новотроїцькому відділенні Ощадбанку Донецької області. У зв’язку зі складною епідеміологічною обстановкою та за станом здоров’я не маю можливості виїхати особисто для замовлення й отримання банківської пенсійної картки. Я змушена оформити довіреність на території РФ, на свою сестру. Вчора (20.10.2021) їй у відділенні Ощадбанку № 10004/08 по вулиці Першотравнева, 85, міста Добропілля, де вона проживає, було відмовлено в прийомi в роботу довіреності, виданої на території РФ. Я залишилася без засобів до існування. Гроші мої, але отримати не можу. Почитала відгуки на Вашому сайті. Сумно. Одиниці позитивних і величезна кількість негативних. Бажаю Ощадбанку процвітання та тільки позитивних відгуків, щоб всі проблеми у людей, пов’язані з Ощадбанком, вирішувалися без всяких перешкод, без шкоди для банку і на благо людей.
Шахрайство чи недбальство?
У Відділення на Івасюка Вас зустрінуть хамством та непрофісіоналізмом.те що там працює завжди тільки одна каса (незалежно коли ви прийдете: зранку, в обід, під вечір, завжди одна каса) готові будьте потрати мінімум 1годину в черзі.моя проблема виникла в наступному: здійснювала оплату комунальних платежів (газ, водопостачання), жінка я сиділа за касою, ввела в моб квитанцію платіж, якого просто не існує(і я про це не просила, звичайно).після неодноразових моїх прохань повторити, що вона говорить (бо реально не чути) вона починала хамити і вкінці кинула ті квитанції, як якісь собаці.га жаль, я не мала змоги звірити всі квитанції(це моя провина), бо поззаду мене стояла черга із виснажених людей. прийшовши додому я побачила помилку, йди скаржитись не було сенсу, банк був зачинений, а наступні 2дн вихідні.і мене також не буде в місті.ціна помилки невелика (75грн), але чому я маю платити платіж за який я навіть не підозрювала? питання зплишається реторичним. моя провинна що я одразу не перевірила квитанціі за всі платежі.пле нехай аміністрація цього відділення проведе бесіди з персоналом і пояснить, як вони повинні розмовляти з клієнтами, неважливо чи це бабуся, бізнесмен чи студент. не рекомендую нікому користуватись їхніми послугами!!!
Банкомати крадуть картки