Курс валют в Ощадбанку
Это не банк,это болото
https://www.oschadbank.ua/ (обрати значок повідомлення, потім — слухавки).
Перепрошуємо, якщо інформацію було надано оператором некоректно. Ситуацію та якість консультації перевіримо, щоб уникнути подібних непорозумінь в майбутньому. Дякуємо вам!
Керівник відділення і касир страшні хами
Проблеми з додатком !
Можете написати нам в приватні повідомлення. Дякуємо.
Затримка коштів у банку м Київ ,відділення на Липківського (не видача клієнту)під різними причинами-проблеми з карткою,випуск картки,проблеми з доставкою навіть по Києву і багато іншого
Доступ до Ощад 24/7 відновиться після активації нової картки.
Валютная оплата в интернете с гривневой карты.
Вчера чуть в штаны не наложил от радости, что владею картой такого классного банка, а сегодня готов закрыть все счета и отговаривать знакомых влезать сюда.
Техника эмоциональных качелей — не лучший способ удержания клиентов.
Я понимаю, что сегодняшний курс выше чем вчерашний… А если он завтра снова вырастит, вы мне опять пересчитаете? А если упадёт, вернёте? — Сомневаюсь. Почему клиенты должны платить за ваши косяки?
Если бы русский корабль был бы банком, он бы делал то же самое! Слава Украине!
Отсутствие возможности получить карту
Swift перевод
Забрали мои деньги
Деньги, которые скопились на этой карте как пособие по безработице, я решила оставить на «чёрный «день. Других поступлений, кроме пособия, на этой карте не было. Этот черный день пришел — 24 февраля 2022 года. Я живу на Салтовке в Харькове и поэтому стала беженкой (
Когда я начала пользоваться карточкой Ощадбанка, то оказалось, что с нее исчезли 2200 гривен. Оказалось, что банк молча, не предупреждая меня, снимал с нее деньги за «обслуживание» карты. Т. е.просто пользоваться моими деньгами, которые лежали на ней, им было мало. Они еще снимали вначале по 20грн.в месяц, а потом по 100грн.в месяц. Первое сообщение о снятии 100грн.пришло 26.02.22. Я тогда подумала, что это за весь период (
Если бы не война, то Ощадбанк выгреб бы у меня абсолютно всю сумму. Это нечестно и непорядочно, так обходиться со своими клиентами. Нужно с ними общаться и информировать их.
Чувствую себя обворованной и обманутой. Эти 2200грн.на сегодняшний день, когда приходится скитаться, имеют для меня огромное значение.
Прошу банк вернуть мне эти деньги.
Для того, аби уникнути списання комісії за осблуговування неактивного рахунку, достатньо один раз протягом року провести будь-яку операцію переказу, оплати чи поповнення.
Банк 18-го века
В такому випадку можна отримати кошти з паспортом в будь-якому відділенні банку. Як тільки номер картки буде згенеровано в системі, кошти можна буде зняти без комісії.
Пишемо вам в приватні повідомлення, щоб уточнити дані та перевірити ситуацію із фінансовим номером телефону. Перегляньте, будь ласка.
розголошення банківської таємниці
Навязывают
Никак не попасть в ЛК
Важлива умова користування Ощад 24/7 — активна картка. Причина проста — якщо вона не активована, то немає картки, до якої цей особистий кабінет можна створити.
В такому випадку необхідно отримати і активувати картку, або зняти готівку в будь-якому відділенні. Будемо раді бачити вас у відділенні, як тільки з'явиться можливість звернутися.
Ужасный банк
У відділень банку графік роботи може бути різним та в більшості випадків він не викликає незручностей.
Майже всі питання можна вирішити без відвідування відділення, — через контакт-центр, Ощад 24/7, банкомат/термінал або чат-бот. Якщо ж необхідно отримати картку, або відкрити чи закрити рахунок, рекомендуємо призначити зустріч на сайті банку, щоб візит до відділення зайняв мінімум вашого часу: https://appointment.oschadbank.ua/
Закриття рахунку справді може зайняти тривалий час в системі, та для клієнта це не несе додаткових незручностей. Необхідно лише написати заяву у відділенні та отримати кошти з рахунку і рахунок буде закрито.
Після закінчення терміну дії депозиту кошти перераховуються на рахунок наступного робочого дня.
Будемо вдячні вам за адресу терміналу, в роботі якого виникають технічні складнощі. Перевіримо його роботу детально.
Ощадик — головний персонаж нового додатку і його завдання — додати емоцій
сірим банківським операціям. Цінуємо вашу думку і дякуємо за зворотний зв'язок 💛
Банк который не работает
Система не работает стабильно, свои деньги не отрабатывают.
Оценка 0 из 5.
Дармоеды и нахлебники
Негативное обслуживание
Стосовно тарифів, вони є середньозваженими на ринку банківських послуг. Рекомендуємо проводити платежі через Ощад 24/7 — комісії мінімальні, або взагалі відсутні і не потрібно навіть виходити з дому.
Єпітримка-затримка
Человечность и искренность
Хамское отношение к людям
17.05.22 г. Кривоц рог.по ул Космонавтов 13.
Мы с мужем зашли в ощад банк (в кассу)снять деньги с пенсионной его карточки.
На данный момент он служит и предъявил как документ-военный билет.
На что кассир (ничего не объяснив) просто рассмеялась в лицо моему мужу со словами-«что это за документ военный СССР.Идите и предъявляете такой документ в военкомат.а это банк.»
Муж объяснил ей.что на данный момент он служит и приехал с поста чтоб получить деньги.И военный билет-это тоже документ.
Кассир пошла на принцип-нет и все.
А когда муж начал (не отходя от кассы)звонить на горячую линию.Нам сразу же дали возможность всеже получить деньги.
Знаете… очень обидно.когда муж со служивцами делают все.чтобы сохранить спокойствие и мир в нашем городе.а такие как кассирша с ощад банка (которая сидит в тепле.и пули над головой не летают).просто хамит и смеётся в лицо солдату.
Дай бог ей здоровья
Працівник ідентифікує клієнта саме на основі того документу, за яким було відкрито рахунок. Відповідно до нормативних документів військовий квиток, як і, наприклад, водійські права, не є документами, що підтверджують особу — клієнта банку. Сподіваємось на розуміння.
Дякуємо вам за детальний опис ситуації, її перевіримо детально.
Допомога у викриті шахрая
навязывание услуг незаконное