Тема: Бездіяльність підтримки: Ощадбанк місяць утримує соціальні кошти (1037.70 грн) після скасування замовлення в EVA.Текст: 13.08.2026 з моєї картки для соціальних виплат було здійснено оплату замовлення на сайті EVA.UA на суму 1037.70 грн. Через форс-мажор на складі магазин скасував замовлення 21.08.2026. 24.08.2026 магазин EVA офіційно надіслав мені фіскальний чек про повернення коштів (транзакція скасована, магазин на гроші не претендує).Сьогодні, 28.08, кошти досі заблоковані банківською системою (статус «в обробці»). Оператори гарячої лінії Ощадбанку категорично відмовляються реєструвати технічну заявку на розблокування суми, ігнорують наявність фіскального чека про повернення від торгової точки та змушують чекати 30 днів. Це державні дитячі кошти, які мені необхідні зараз.Прошу представників банку зв’язатися зі мною, прийняти копію чека про повернення та розблокувати ДИТЯЧІ кошти в ручному режимі, не чекаючи автоматичного завершення 30-денного терміну.

Коментарі

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Бездіяльність підтримки: Ощадбанк місяць утримує соціальні кошти (1037.70 грн) після скасування замовлення в EVA.