Курс валют в Ощадбанку
Я в шоке...хотите проблем и потерять кучу времени -вам в ощадбанк
Вывод — если вам дорого время и нервы — не связывайтесь.
И что на этот раз?
И кстати, по поводу надбавок за уборку. Есть отделения, в которых уже никакая уборка не поможет, когда штукатурка с обоями на голову падает, и держится это все в куче хотя бы как-то только благодаря сотрудникам. Уберете надбавки — никто и свалку посреди зала за просто так не уберет, чисто из принципа. Хотя, если так подумать, где это вообще видано, чтобы кассиры и контролеры (читать — менеджеры в коммерческих банках) шваброй в белых блузочках махали.
Благодарность.
Повторні шахрайські дії ОЩАДБАНКУ!!!
Виходить, повторно мене дурять, але вже у «вищих відділеннях» ОЩАДБАНКУ, відсотки зразу не повернули, тому що вони не передбачені, як зазначила керуюча Звенигородського відділення ЧOУ АТ «Ощадбанк», «Порядком поновлення залишків на рахунках та сплати коштів клієнтам ТВБВ 10023/0248 та ТВБВ 10023/0247 філії-Черкаського обласного управління АТ «Ощадбанк» від 19.01.2015 р № 25», який розробляла не одна людина, а КОМІСЯ, сподівались, напевно, що пенсіонер не замітить. Складається думка, що це вже якась система… затянути, недоплатити.
Повторно подала заяву на нарахування відсотків на депозит. Підкажіть, не вже так дійсно важко нарахувати ці нещасні відсотки, оскільки в телефонній розмові в Звенигородському відділенні повідомляють, що потрібен час (вже пройшло 12 робочих днів), потім вони передадуть на затвердження до Черкаського облуправління АТ «Ощадбанк», а ті до Києва?
ужас просто
выдача валютного вклада
Вопрос
Нормально
Сказали подойти через 14 рабочих дней. Пришел через 12 — карта уже была в отделении (Киев, Красноармейская).
Менеджер сразу помогла подключить инет-банкинг. Все заняло минут 15, включая ожидание в очереди.
Пока все устраивает.
Нае.... обман при веб банкинге в долларах
Це не банк, а просто страхіття.
Сотрудничать или нет?
Сотрудников Ощадбанка хотят превратить в рабов!
А если кого-то и не устраивают подобные расклады, то прямым текстом указывают на двери. Иначе говоря, если я не сниму серьги и буду на рабочем месте сидеть в сапогах, то меня сразу же уволят! Возмущению нет предела! Такое ощущение, дорогие руководители, что у вас не люди, а скот работает!!!
Это жестоко, товарищи...
P.S. Единственный банк, которые мне попадались на пути, где есть обеденный перерыв, все выгоняются и все закрываются.
Выдача депозита в $$.
Просто бессовестные работники
Самый ужасный банк
банк не выплачивает депозиты
Інтер`єр змінюється,сутність-ні
Режим роботи відділення пн-пт з 8 до 19, сб з 9 до 14. Двері були незамкнені, проте решітка була закрита. В приміщенні були працівники.
-Чому відділення зачинене?
-Кінець місяця, закриваємось раніше.(27.02.2015 !, наступний день-відділення працює)
-Де об`ява про це?
-Зараз повісимо (розігрується спектакль про забуте оголошення), краще зайдіть завтра.
Після капітального ремонту приміщення, що відбувся нещодавно у відділенні, ставлення до клієнтів не змінилося-змінився лише інтер`єр.
Як результат банк відмовив у обслуговуванні потенційним клієнтам, працівники «вчасно закрили день».
Враховуючи що більшість відділень банку «зручно» працюють до 17:30 або 18 це буле одне з небагатьох відділень до якого можна було звернутись після роботи,
але послугами цього відділення наразі в подальшому користуватися не буду та й не рекомендуватиму іншим.
веб-банкінг
банк не повертає гроші