Курс валют в Ощадбанку
Банк списує незрозумілі комісії
Банкомат не видав списану готівку
Напарюють взяти кредит
Не знято арешт з UA
Плохо
Не подовжили картку ВПО
Як ви збираєтесь дотримуватись рекомендацій НБУ щодо подовження дії карток на період Блекауту, термін яких закінчується у листопаді/грудні цього року якщо вже блокуєте картки?
Списание кредитов
На кредитную карту установили 10% что б платилось естественно было раньше 500 грн теперь 2000 грн.
Потеряли работу и дом и тут еще сверху удар кувалдой
Знімала готівку,пропало світло
Скажіть мені шановні працівники банку, як мені повернути свої гроші?
Лобіювання власних інтересів менеджером банку!!!
Шахрайство
Зараз мені нараховують якісь кошти за обслуговування рахунку, хоча я не користуюся і попереджала, що не буду користуватись і щоб закрили рахунок.
Прошу допомогти в цій ситуації і закрити нарешті рахунок! Адже зараз війна і всі наживаються на клієнтах!
Якщо картою не користуватися протягом 12 місяців, то списується комісія за обслуговування неактивного рахунку в розмірі 100 гривень в місяць, якщо на рахунку менше 100 гривень то списується доступний залишок. Якщо на карті немає коштів то в мінус комісія за обслуговування карти не буде списуватися. Карту на жаль закрити онлайн немає можливості. Для закриття потрібно звернутися в будь-яке відділення Ощадбанку в межах області де Ви відкривали рахунок.
Шахрайство
Касири (можливо я помиляюсь але вивчу це питання — порушують статтю 190 Кримінального Кодексу України, а саме ШАХРАЙСТВО!) Прошу керівництво звернути на це увагу і вмотивувати працівників більш законним шляхом виконувати« планові показники»!
м.Суми
Вінниця відділення пр. Коцюбинського. Касир банку відказалася приймати платіж за матеріал для термінової операції
Южноукраінськ Дружби народів
Попри всі негативні відгуки які бачу тут на Мінфіні я маю твльки позитивний досвід та буду надалі співпрацювати з цим банком і
радити його своїм знайомим
не знятий арешт на рухоме та не рухоме майно банком
Шахраї сам банк!!!
шахрайство
на даний номер карти 5167 8031 1129 9447 були переведені гроші і потім заблоковано.
Дана особа представилася як Надія Кондратюк, і склала добре враження, все було дуже правдиво, відгуки, але результат -шахрайка.
Это что-то новенькое! Ни в одном банке такого не встречала
Будьте внимательны!
Шахрайські дії фахівця відділення
Шановні представники банку, якими такими нормативними документами керуються Ваші співробітники, коли реєструють клієнтів в особистому кабінеті без їх інформування і згоди, ще й на особистому телефоні? Це дозволено службою безпеки банку? На якій підставі співробітники самостійно приймають рішення про поповнення мобільного телефону клієнта? Також цікавить питання про вартість користування особистим кабінетом. Чи зміниться вартість смс інформування через реєстрацію в додатку (раніше в даному банку була така практика).
Чому співробітники даного банку користуються довірою їх клієнтів, а особливо пенсіонерів?
Почему-то повесили кредит на мою карту