Клієнтоорієнтованість дорівнює 0
Курс валют в Ощадбанку
| EUR | 49 | 49.6 |
| PLN | 9.7 | 10.4 |
Відпросилася на роботі, прийшла у відділення на пр Науки 4. Відразу хочу відмітити це було о 9 ранку, я єдиний відвідувач, співробітників на місці немає, дякую приберальниці яка покликала хоч когось. Працівниця банку віслухала що мені подрібно і каже: «Можу записати Вас на червень до спеціалиста».
Тобто на червень? Якщо потрібен запис, чому підтримка про це не каже, не записує? Або, можливо, сотїть черга і раніше червня нікто із спеціалістів не звільниться? Або на робочему місці окрім цієї дівчини та приберальниці нікого не було, просто не було кому вирішувати питання? Я вже мовчу про те що для вирішення питання снову доведеться спізнюватись на роботу.
Процедуру оновлення данних до цього проходила ще в кількох банках. В одному за допомогою застосунку — дякую, чудове рішення. В другому це зайняло десь10 хвилин і все це з усмішкою, без жодних проблем — дякую за чудовій сервіс. А от Ощадбанку подякувати нема за що ((((((
Враховуючи той факт, що не лише не оновили дані, а і не прийняли заявку на пролонгацію карти (під час якої я би подала документи і відбулося оновлення данніх) банку не потрібні кліенти, тримачі карток ((((
Виникає питання, а чи мені так вже потрібна та картка ощада (хочу є іх клиентом років 20)? Чи простише зняти з картки заощадження і працювати з іншим банком?