Ощадбанк без моєї згоди перераховує кошти шахраям

positiv7 5 травня 2025, 14:34
Відділення за адресою: Київ, вул. Будівельників, 23-А
Звернула увагу, коли зайшла в ощад 24, що з моєї картки 5167 8031 1349 4111 невідомим особам без моєї згоди Ощадбанк тричі перерахував мої кошти в суммі1300гр. Зазвичай я отримую смс, коли з ощад 24 проводяться розрахунки з моєї картки, але цього разу жодного смс не було. Якийсь kingdom, в ігри я не граю, дані картки нікуди не вводила. Доступ до моєї картки має тільки я і працівники ощадбанку. Після цього звернулася на гарячу лінію і мені заблокували картку. Потім звернулася з заявою до поліції. Працівник поліції порадив мені звернутися до ощадбанку з заявою, щоб надали інформацію на який рахунок перерахували мої кошти, що я і зробила. Але працівник ощадбанку в м. Київ вул. Будівельників 23 Бовкун М. М. повідомила мені, що якщо я хочу отримати відповідь на свою заяву я повинна написати нову заяву, що погоджуюсь, щоб з картки зняли 980 гр за отримання відповіді на першу заяву, що це за маячня? Звісно я не погодилася і мені відмовили надати відповідь на мою заяву. Прошу повернути мені кошти на мою нову картку, оскільки це не законно без згоди клієнта перераховувати кошти.

6 травня 2025, 5:07
Это, возможно, онлайн казино.
Онлайн казино часто используют названия игр.
Возможно игра, с таким названием куча игр для всех платформ и это может стать проблемой.
Скорее всего на вашу картку оформили подписку.
Ее нужно остановить. Перевыпуск карты не поможет -будут списывать с новой у них токен привязанный к счету.
Вам нужно выяснить четко на каком сайте снимали деньги и начинать чарджбек или пытаться решить через поддержку сайта.
Будет сложно. Надеюсь сотрудники банка увидят все данные из выписки со стороны банка и начнут чарджбек все верно заполнив если это возможно.
Полиция не поможет сильно это типичный чарджбек и все на стороне платежной системы.
Единственная проблема это может быть подпиской в онлайн казино или непонятно какой игре
6 травня 2025, 5:14
При подписке всё идёт без уведомлений и подтверждений у вас скорее всего подписка нужно найти сайт который списывает и остановить через поддержку
positiv7
positiv7
29 травня 2025, 20:38
Сотрудники банка никак не реагируют,а за те действия,что вы советуете,чтобы они сделали озвучили 900 гр ,видимо сотрудничают с мошенниками если на их стороне. Государственный банк и таким занимаются- позор.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Ощадбанк без моєї згоди перераховує кошти шахраям