Annale 15 березня 2025, 10:15
12.03.2025 я поповнювала картку чоловіка через термінал який знаходиться в відділенні банку на сумму 8000 грн по 1000 купюрі термінал кошти прийняв та скасував операцію звісно кошти не зарахувалися Коли я підійшла до співробітниці банку то мені повідомили що нічим мені допомогти не можуть хай чоловік звертається до банку або на гарячу лінію В той же день чоловік звернувся в банк в нього прийняли заяву на повернення коштів але в заяві вказали не той час коли я поповнювала картку (зі слів менеджера банку це не важливо який це був час)і сказали чекати два тижні або можливо 120 днів Також чоловік телефонував на гарячу лінію щоб взнати чи бачить вони и цю скасовану операцію на що була відповідь що програма не працює і теж сказали чекати місяць.Чому такий довгий термін очікування повернення коштів якщо це трапилось в самому відділенні банку є камери є працівники які теж бачили за що моя родина повинна жити місяць жити? Це знущання з людей зі сторони банку.Ощадбанк ви жахливіше нашого ворога зі яким бореться наша країна.

Коментарі

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Ощадбанк Київська обл.м.Фастів Соборна 18 не повертають кошти в розмірі 8000 грн які не зарахувалися через термінал