Курс валют в Ощадбанку
Неможливо зняти готівку у вихідні дні
Комісія за зняття готівки на касі
Якщо коротко — готівка на касі супермаркета чи аптеки видається з комісією, навіть з пенсійних карток. Я не знаю іншого такого жадібного банку. Всі інші, про яких я знаю, видають без комісії.
Докладно прямо цитую із тарифів:
Зняття грошових коштів готівкою з платіжних карток Masterсard, Visa одночасно з проведенням операції оплати через POS-термінал, що встановлений на касі торгово-сервісних підприємств:
через POS-термінал Ощадбанку, що встановлений на касі торгово-сервісного підприємства 2 грн.
через POS-термінал інших банків, що встановлений на касі торгово-сервісного підприємства 1,5% +5 грн.
Розрахунок зіпсованими купюрами. Ненадання послуги за яку сплачені кошти
Була дана відповідь що є така послуга і коштує вона 1грн за купюру.
Касиру була передана готівкова валюта на перевірку. В процесі касир відсортував 4 купюри, які були замінені на нові та прийняті касиром як якісні, щоб сума не змінилася. Касир пофасував купюри по 10000 і 5000 і заклеїв стрічкою, де підписався, написав дату та суму. Послуга перевірки була сплачена.
Кошти були забрані.
Після розпечатки коштів було виявлено 4 пописаних і проштампованих купюри і 6 купюр з надривами та потертостями.
Звернувся до цього ж відділення банку з запитанням чи дійсно ці купюри нормальні. Була дана відповідь що ні, такі купюри не приймаються. А щоб прийняти дані купюри з уцінкою, то вони нездатні, бо НБУ відібрав ліцензію в банку на прийом купюр. Мною було задано питання: Навіщо взяли кошти за перевірку та чому їх не перевірили? Відповідь була дана, що недогледіли мабуть і розвели руками що нічого зробити не можуть.
Зателефонував на гарячу лінію, 3 рази повторив свою проблему операторам, бо 2 давали відповідь, що вони не компетентні і що 1 оператор невірно з'єднав нас. Останній оператор сказав, що даної послуги перевірки банкнот в банку неіснує, щоб я звернувся до відділення.
Прошу надати публічну відповідь представників банку, як клієнтам чинити в даній ситуації. Чи тут банк безсилий вирішити свої внутрішні питання і потрібно викликати поліцію та зафіксувати факт розрахунку з клієнтами зіпсованими купюрами та ненадання послуги належної якості, щоб в подальшому звернутися за роз’ясненням ситуації до НБУ?
Ощадбанк обмежив операції по віртуальній картці та доступ до Ощад 24
Помойка, а не банк!
Около 4 часов пыталась выяснить, что делать в этой ситуации — компетентности 0! В чат-боте отвечают, что надо звонить на горячую линию, на горячей линии отвечают «Приезжайте в Украину и получайте новую карту!»
Ощад банк, согласна приехать в Украину ради вас, дорогу-то оплатите туда и обратно???
Дно полное…
Ощадбанк ТВБВ № 10023/034
Затримка пенсії!
Отримую пенсію по втраті годувальника вже рік, прописано що кожного місяця 5 числа!
Все було вчасно раніше!
Але останні три місяця зарахування не раніше 6 і то в ніч на 7!
На підставі чого затримано кошти?
Мошенник ОЛХ
Соціальна допомога дитяча
Практически мошенники
Вот ссылка, но мой предыдущий отзыв: https://minfin.com.ua/company/oschadbank/review/308777/
В установленном законодательством Украины порядке банк бал мне полгода назад формальный несодержательный ответ о том, что банку требуется «больше времени чтобы разобраться в ситуации».
Прошло полгода, никакого продолжения со стороны банка не последовало.
Это просто преступники, которые пользуются своим положением на рынке и масштабом огромной организации, которая может не оглядываться на такие мелочи как законодательство и даже просто приличия.
Нав’язування обманом кредитних карток, грубість у спілкуванні з клієнтами, ненадання повної інформації.
Найгірший банк, і я гадаю не лише в Україні
Ощад чхав на дію та закони
Кредитная карта Ощадбанка это ужас какой-то.
3 апреля 2023 г. имела необходимость (знала бы, не вляпывалась в это *** ) перевести на карту другого банка 22000грн. 11 мая 2023 г. полностью вернули деньги, т. е. закрыли кредит. За этот период насчитали проценты два раза, в апреле и мае. Теперь вот 1 июня опять пришло оповещение, что насчитали проценты по кредиту 198.70. За какой-то блин период…
Пользовалась и раньше кредитными картами, других банков, но такой ужасной кредитной карты как карта Ощадбанка я ещё не встречала.
Закрили відділення
Списано кошти без мого відома
Низькі стандарти дистанційного обслуговування
Подяка за обслуговування