Курс валют в Ощадбанку
Обмін валют
Не снимают арест с карты
Ощадбанк — банк відсталих у розвитку
1) чому через 2 роки після прийняття постанови про прирівнювання е-документів в «Дії» до паперових я до сих пір не можу зробити АБСОЛЮТНО НІЯКУ фінансову операцію на касі відділення банку?
2) чому я, як військовослужбовець, у якого немає свободи руху, повинен їхати із однієї області в іншу, щоб просто змінити фінансовий номер?
3) чому фінансовий номер на зарплатну картку та картку ВПО РІЗНІ??? чи не повинен номер підв'язуватися під всі наявні рахунки?
4) чому Ощадбанк виконує послуги так, ніби різні області — це взагалі інші держави, а не одна країна, бо зробити щось з рахунком, котрий був відкритий в іншій області НЕМОЖЛИВО? Ви підтримуєте днр і лнр?
Передаю великий привіт персональному менеджеру і управлінню відділення, що не проводять роз’яснювальну роботу зі своїми співробітниками щодо СУЧАСНИХ ДІЙСНИХ постанов.
Не хотят решать мою ситуацию
Автокредит у відділенні на Харківське Шосе 21/6
Керувала процесом фронтофіса менеджер Тетяна.
Відповіла на всі питання та допомогла як найшвидше завершити процесс.
Дуже приємні враження залишилися.
Дякую.
Пекельні муки від ощадбанку або закриття карткового рахунку.
Банк тягне час і не розблоковує суму 13400 грн.
Дно Преміального банківського сектору
Дуже пагане обслуговування
Зняття арешту з рахунку
Проблеми з оформленням спадщини
Прикро, що старійший український державний банк за програмним забезпеченням та рівнем комунікацій перебуває наче в минулому столітті.
Бажання бути клієнтом цього банку не виникає.
В іншому банку все оформили за півгодини, кожен окремо, де і коли було зручно, і через годину отримали гроші. Є з чим порівнювати.
Зняття арешту з рахунків
23.06.2023р. виконавча служба підписала постанову про зняття арешту з усіх рахунків. Відповідно ця інформація була внесена до системи АСВП.
10.07.23р. виконавча служба продублювала цю постанову і відправила її на адресу Ощадбанка рекомендованим листом.
17.07.23р. Ощадбанк отримав лист з постановою.
Терміни виконання Постанови виконавчої служби банками від одного до трьох днів (максимум). Хоча по правилам, арешт з рахунку знімається того ж дня, коли постанова від виконавчої служби надходить до банка.
Чому Ощадбанк досі не розблокував рахунки (а мова йде про зарплатний рахунок)?
Чим Ощадбанк відрізняється від інших банків України, які миттєво виконують Постанови ВДВС?
Скарга
Запит від нотаріуса
Вже пройшло 1.5 місяця коли вам відправили запит від нотаріуса і писали скарги, чому таке відношення до людей???
Коли буде відповідь на запит???
Коли вас почнуть наказувати за ваші дії??
Хамство та грубіянство
Я Ощадбанк навішує людям смс втричі дорожче
Ощадбанк блокує рахунки без підтверджуючих документів
Банк бардак
Комісія, що мало коштів
Банк, який працює не для клієнтів