Одне з найгірших відділень у Києві
Отсутствие финансового мониторинга рискованных операций и дырявая система безопасности
Пише не знайдена карта коли входиш в банк ід (ДІЯ)
Не знімають арешт з рахунку!!!
Звернулася до виконавця, він відповів, що 30.08.2023 року на адресу Ощадбанку м. Київ вул. Госпітальна, 12 г направлена постанова про зняття арешту з моїх рахунків Укрпоштою, №поштового відправлення 0600042408325 04.09.23 року банк отримав мою постанову № 67207649
Чому банк так погано працює, та скільки ще чекати на розблокування.
Банк - шахрай
При закритті рахунку по заяві — рахунки не закриває, а через пів року надсилає смс про нарахування комісії за обслуговування рахунку через відсутність руху коштів.
Крадуть гроші з карти. Служба безпеки не працює
Найгірший банк країни
Моя історія цікавіше. Нещодавно натрапив в вайбері на повідомлення від Ощадбанку про те, що з мого рахунку стягнуто кошти за неактивність, і тепер вони стягуватимуться щомісяця. Оскільки картка в Ощаді мені потрібна була тільки для використання «Картки Киянина» з пільгами, раніше я просто раз на рік з неї щось купував, і комісія не начислялась. Інших причин користуватись послугами цього банку я не бачу. Але…
З лютого 2022 року я пішов добровольцем у ЗСУ, і досі знаходжусь на фронті. Ні біля мене, ні в декількох годинах їзди немає ні банкоматів Ощадбанка, ні тим паче відділень. Картка моя давно згоріла, і скористатись я нею не можу. Їхати сотні кілометрів у відділеня, щоб простояти пару годин в черзі і закрити рахунок у мене також немає можливості.
Щоб вас так у лікарнях обслуговували, як ви обслуговуєте своїх клієнтів.
Обережно шахраї.
Ненадійна служба безпеки
Найгидотніший банк.
Недобанк…одним словом.
Заблокували застосунок і скинули пароль, поки я закордоном.
Відкриття картки
Неможливість скористатись заявленою послугою
Крадії в Ощадбанку
Інформація
Я хотіла запитати чи могли б ви допомогти розібратися з питанням по поводу банківського рахунку на яки приходять кошти за мого сина який воював і зник безвісти під час бойового зіткнення… У мене така проблема де я коли була в дома я відкрила рахунок ощадбанку де мене ніхто не попередив що є ліміт. Я проживаю за кордоном і повинна платити за операцію і так як мені банк блокує я змушена раз в тиждень зняти 270€ де банк забирає 50€. Це якийсь жах я звонила до банку і читкоі відповіді не надали. І вмене питання чи це справедливо таке знущання де банк в місяць забирає в мене 200€… Буду вдячна за відповідь.
Разблокировка счета.
Ощадбанк заблокував iнтернет операції по картці
Що робити якщо шахрай з о-ел-ікс використовує карту ощадбанку.
Жінка (підписана як Олександра) попросила передплату за товар на карту ощадбанку № 5167 8032 7833 6362. Сплативши 200 грн., я чекала відправку, але на наступний день вона видалила свій профіль на о-ел-ікс. Зв’язку з нею немає, мені нічого не відправила. Що робити в такому випадку? Писати заяву сенсу не бачу заради такої суми? Можливо служба безпеки Ощадбанку зможе заблокувати картку, щоб шахраї не використовували її в подальшому. Докази відправки коштів на цю картку в мене є, також маю принт скріни переписки з шахрайкою.
Державний банк — обличчя Держави
Так и не смог открыть карту :)
Зато мне уже успели позвонить мошенники (загуглил номер). У меня ещё нет ни сяета в банке, ни карты, ничего, но мои данные уже слили))