Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
191216 12 жовтня 2023, 17:25
Працівники одне тільки роблять, що ходять і подають вигляд, що вони, щось роблять. Обслуговуваня одного клієнта годину. Плюс хамське відношення
bladezp 10 жовтня 2023, 12:41
09.10.23 получила фишинговую ссылку через Viber на финансовый номер про выплаты для ВПО. Перешла по ней, запросило ввести последние четыре цифры карты ощад и поступил звонок от робота ощада с требованием подтвердить что я это я. По глупости я это сделала, но больше никаких данных не вводила (не CVV код, не пин код, не кодовое слово или номер с какого либо смс-сообщения). Мошенники зашли в ощад 24 и за одну операцию перевели весь кредитный лимит (24 000грн) на карту другого банка. Никаких дополнительных подтверждений Ощад не запросил, не было даже проверочного смс сообщения. Я сразу же поняла свою ошибку и заблокировала карту в течении 15 минут после операции, в выписке на тот момент платеж значился — в обработке. Сегодня было написано заявление в полицию и получен талон-уведомление. Для полиции нужна была так же выписка — но Ощадбанк не смог ее предоставить, так как карта была открыта в другом городе. Талон-уведомление так же отказались прикрепить к заявлению о мошенничестве. Я не снимаю с себя ответственности за свои действия, но дыры в безопасности у этого банка по сравнению с Приватом или Моно просто поражают воображение. Так же эта операция должна была выглядит крайне рискованной для любой службы мониторинга, так как карта фактически была неактивна и лимит никогда раннее не использовался. Есть мнение что погашать данную задолженность мне не стоит, хотелось бы услышать комментарии.
OschadProblema 9 жовтня 2023, 20:37
Хочу зареєструватися в ДІЮ, але маю один варіант — ввійти через банк ід. Вибрав ощад банк і увів номер карти але далі не пускає пише — «Карта відсутня» — ще разх звірив номер карти все правильно. І далі пускати не хоче. Що робити?
0688489260 9 жовтня 2023, 15:55
Вже майже півтора місяця пройшло, а ощадбанк досі не розблоковував рахунок. Зверталася до відділення, там кажуть, що їм ще не надходила постанова. Зробили ксерокопію моєї постанови, що виконавець відправив та все одно арешт не знято.І сказали чекати. Всеодно тиша!!!
Звернулася до виконавця, він відповів, що 30.08.2023 року на адресу Ощадбанку м. Київ вул. Госпітальна, 12 г направлена постанова про зняття арешту з моїх рахунків Укрпоштою, №поштового відправлення 0600042408325 04.09.23 року банк отримав мою постанову № 67207649
Чому банк так погано працює, та скільки ще чекати на розблокування.
SKSN 8 жовтня 2023, 13:57
З пенсійних карток не цурається знімати кошти за перевірку доступної суми в банкоматах, нараховує комісію по 5 гривень за кожну спробу розрахуватись карткою, якщо на картці відсутні кошти, при заході пенсії, безсоромно знімає всі нараховані таким чином комісії.

При закритті рахунку по заяві — рахунки не закриває, а через пів року надсилає смс про нарахування комісії за обслуговування рахунку через відсутність руху коштів.
27.09.2023 у мене з картки Ощадбанку двома транзакціями зняли дуже велику суму грошей. Кожна транзакція перевищувала дозволений ліміт зняття коштів у декілька разів! Операції були здійснені за 1 хв. На гарячій лінії сказали, що переказ коштів відмінити не можливо, та ще й у грубій формі почали розмовляти, мов самі у всьому винні! Де була служба безпеки банку? Чому коли я робила перекази в кілька сот гривень вони надходили до отримувача годинами, а тут транзакція в десятки тисяч була оброблена за 1 хв. На сайті банк пише, що транзакції здійснюються від 3 до 6 год, інколи навіть 24 год аби запобігти шахрайству. А в даному випадку 1 хв… І ніхто не те що не зупинив транзакції які перевищували суму ліміту в рази, навіть не зателефонували, як так? Що це за банк? Де його служба безпеки і чим вона займається? Виникає думка, що в крадіжці задіяні працівники банку
runwild 5 жовтня 2023, 23:19
Не стану писати про вічні черги, комісію за перевірку власного рахунку в банкоматі і інші неадекватні прояви цього банку, які всім відомі.
Моя історія цікавіше. Нещодавно натрапив в вайбері на повідомлення від Ощадбанку про те, що з мого рахунку стягнуто кошти за неактивність, і тепер вони стягуватимуться щомісяця. Оскільки картка в Ощаді мені потрібна була тільки для використання «Картки Киянина» з пільгами, раніше я просто раз на рік з неї щось купував, і комісія не начислялась. Інших причин користуватись послугами цього банку я не бачу. Але…
З лютого 2022 року я пішов добровольцем у ЗСУ, і досі знаходжусь на фронті. Ні біля мене, ні в декількох годинах їзди немає ні банкоматів Ощадбанка, ні тим паче відділень. Картка моя давно згоріла, і скористатись я нею не можу. Їхати сотні кілометрів у відділеня, щоб простояти пару годин в черзі і закрити рахунок у мене також немає можливості.

Щоб вас так у лікарнях обслуговували, як ви обслуговуєте своїх клієнтів.
19036256 4 жовтня 2023, 20:11
Зателефонували з номеру +380443508529, робот промовив,-«Вам надійшов грошовий переказ, натисніть один», нічого не натискала, скинула здвінок, перевірила у мережі, дійсно це шахраї.Не ведіться на шахрайство, не дамо шансів шахраям.Блокуйте ці номери.
vita61 4 жовтня 2023, 15:05
02.10.23 р., у мене з картки Ощадбанку шахраї зняли крупну суму грошей через додаток. При цьому повідомлення не надійшло и не було дзвінка з банку для підтвердження операції. Операція була виявлена протягом півгодини, але на Гарячій лініі транзакція не була призупинена.
qawsedrftg11 4 жовтня 2023, 12:51
Щодо користування кредитної картки в цьому банку- то це, я вважаю, самий найгірший и шахрайський банк. Нараховують якісь безкінечні проценти, а коли дзвониш на гарячу лінію, то роз’яснють так, що нічого не зрозуміло… Зате у них *** все вірно.
Недобанк…одним словом.
Alden White 3 жовтня 2023, 3:59
Я, перебуваючи на лікуванні закордоном, здійснив переказ на свій же рахунок в інший банк України (monobank), вказавши теж саме імʼя, той самий ІПН, що і в ощадбанку. ощадбанк заблокував вхід у застосунок та користування online banking для мене, тому що якось подумав, що це шахрайство. Шахрайство!!! Одна і та ж людина перераховує гроші зі свого рахунку на свій же рахунок, з тими ж даними, тобто навіть не іншій людині, а собі. ощадбанк вважає це шахрайством. Я — в США, вони кажуть розблокувати можна тільки звернувшись у відділення. Я не просив нічого блокувати, не робив дивних речей — нічого. Навіть вибрав країну перебування, а вони мене просто залишили в такій ситуації без доступу до моїх грошей. Не тримайте гроші в ощадбанку, не користуйтесь цим банком взагалі. Буду звертатись до суду.
filipova 30 вересня 2023, 11:45
Сьогодні побувала у відділенні банку і відкрила картку. Швидко, легко, професійно. Красно дякую
dzd 30 вересня 2023, 10:53
Потрібно було здійснити безготівковий обмін з картки на картку з гривні в євро, щоб здійснити подальші платежі. Вирішив звернутись в Ощадбанк. Картки відкрив, гривню на картку вніс, а сервіс обміну валют в Ощадбанку не працює — «сервер не відповідає». Довелось йти в інший банк, де успішно здійснив потрібно операцію. От і вся коротка та непродуктивна співпраця з Ощадбанком.
Misha2005 27 вересня 2023, 20:03
Сьогодні прийшло смс від Ощадбанку: сплачено 100 грн. за обслуговування рахунку. Я просто в шоці. Це як? Оператор пояснив, що це зробили, так як ч довго не користувалася рахунком. У мене питання до Ощадбанку, ви там подуріли? Ви, вибачте, ТУПО, обкрадаєте своїх клієнтів і ще в такий важкий час. Як так, а де було попередження заздалегідь, що так буде зроблено, якщо я не користуюсь карткою? Якщо б це не зарплатна картка, ніколи б не звернулася до цих аферистів. Ганьба!
Валентина Ніколайчук 26 вересня 2023, 5:06
Доброго дня вам…
Я хотіла запитати чи могли б ви допомогти розібратися з питанням по поводу банківського рахунку на яки приходять кошти за мого сина який воював і зник безвісти під час бойового зіткнення… У мене така проблема де я коли була в дома я відкрила рахунок ощадбанку де мене ніхто не попередив що є ліміт. Я проживаю за кордоном і повинна платити за операцію і так як мені банк блокує я змушена раз в тиждень зняти 270€ де банк забирає 50€. Це якийсь жах я звонила до банку і читкоі відповіді не надали. І вмене питання чи це справедливо таке знущання де банк в місяць забирає в мене 200€… Буду вдячна за відповідь.
Крик души, сколько можно издеваться над клиентами? Банк отвратительный, и это государственный насекундочку!!! Написала 14 августа 2023 г. в юстиции письмо на разблокировку счета что б можно было снимать деньги (2 прожиточных минимума). 18 августа юстицией было направлено на банк. 18 августа!!! а сейчас уже 25 сентября! На карту приходят детские деньги (у меня грудной ребёнок). Как жить? За что жить? Прошло уже больше месяца карту все не как не разблокируют. Звоню в банк спрашиваю на что хоть расчитавать, а мне ни чего не могут ответить. Только одно: в порядке живой очереди. Или что они не имеют право разглашать информацию. КАК это же моя карта! Я владелец! Как мне, не имеют право? А как жешь что те кто имеют детей маленьких (до годика) это не защищеный слой населения? Ни чего толком не могут объяснить, короче полный Кошмар! Это наверно самый худший банк из всех которыми пользовалась когда-либо!
olad 24 вересня 2023, 13:04
На окупованих теріторіях Ощадбанк блокує інтернет операціі українців по картці. Служба підтримки каже, що розблокують тільки у відділенні банку (така політика банку), а карткою можно користуватися в магазинах… ЯКІ МАГАЗИНИ НА ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ??? А люди, особливо пенсіонери, не в змозі приїхати на підконтрольну територію, адже на це потрібнні гроші і здоров’я. Поїздка триває декілька днів! Банк просто кинув напризволяще цих людей!!! Адже для них єдина можливість виживання -перевести в готівку гроші з картки за допомогою інтернет-платежів.
Lydmila1969 22 вересня 2023, 16:47
На цьому тижні (19 вересня) мала прикрий випадок, при замовлені товару на о-ел-ікс.
Жінка (підписана як Олександра) попросила передплату за товар на карту ощадбанку № 5167 8032 7833 6362. Сплативши 200 грн., я чекала відправку, але на наступний день вона видалила свій профіль на о-ел-ікс. Зв’язку з нею немає, мені нічого не відправила. Що робити в такому випадку? Писати заяву сенсу не бачу заради такої суми? Можливо служба безпеки Ощадбанку зможе заблокувати картку, щоб шахраї не використовували її в подальшому. Докази відправки коштів на цю картку в мене є, також маю принт скріни переписки з шахрайкою.
Maria200218 21 вересня 2023, 23:05
Вчора, 20.09.23 р., у мене з картки Ощадбанку шахраї зняли гроші, і при цьому заблокували додаток у телефоні. Прийшло повідомлення від банку, що мої картки заблоковані. Заблоковані ким? Банком чи шахраями? Якщо шахраями, то, ймовірно, гроші зніматимуть і надалі. Вже понад добу я не можу зв’язатися з банком. Гарячі лінії: 080021080 и +380442478418 — не працюють, не відповідають.Я перебуваю за кордоном, і в мене немає можливості прийти до банку або звернутися, принаймні, у поліцію. Банк мене не повідомив, що з моїми картками проводилися шахрайські дії. Мені не відповідає і мене не авторизує жоден чат-бот банку (телеграм, вайбер, месенджер). Я не знаю, що думати, — можливо, мій телефон заблокований шахраями. Чому зі мною не зв’язується Ощадбанк? Як мені вирішити це питання? Розумію, що шахраї — це співробітники Ощадбанку, які використовують військовій стан у державі. Моїй сестрі у відділенні сказали, що я маю повернутися і самостійно зробити нову картку. Тобто я маю витратити 20 тис грн, бо банк не в змозі захистити свого клієнта. Ганьба. Схоже, що треба шукати новий банк для отримання пенсії
somemnfnlogin12 20 вересня 2023, 12:58
В то время, как в любом другом банке карта открывается за 15 минут, в ощаде я жду подтверждения своей заявки уже 12 часов
Зато мне уже успели позвонить мошенники (загуглил номер). У меня ещё нет ни сяета в банке, ни карты, ничего, но мои данные уже слили))
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝