Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відмова в обслуговуванні

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Артем П. 5 січня 2021, 19:52
Відділення за адресою: Миколаїв, вул. Космонавтів, 55
Доброго дня! Я звертався у відділення Ощадбанку № 10014/0187 у м. Миколаєві з метою отримання переказу Western Union 5 січня 2021 р. приблизно о 17:15. Перед входом в операційний зал утворилася черга близько 10 осіб, які перебували у вхідному тамбурі площею приблизно 6 кв.м. В операційний зал я зміг потрапити через півгодини стояння в черзі. Однак переказ я отримати не зміг. Мені було відмовлено в отриманні переказу, тому що замість ID картки — паспорта громадянина України я пред’явив електронну версію паспорту у мобільному застосунку «Дія». Звертаю Вашу увагу, що згідно з постановою Правління Національного банку України від 23 листопада 2020 року № 148 «Про затвердження Змін до Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні» електронна версія паспорту громадянина України у мобільному застосунку «Дія» повинна прийматися до розгляду у всіх фінансових установах України. У зв’язку з цим прошу відповісти на мої запитання: чому даним відділенням не виконується постанова НБУ і чому в період дії протиепідемічних обмежень в місті працівники відділення допускають скупчення відвідувачів в кількості 10 осіб на 6 кв.м.
Ощадбанк
Відповідь банку
6 січня 2021, 15:01
Доброго дня.

Шкода, що склалася подібна ситуація. Маємо зазначити, що наразі для проведення обслуговування необхідно звернутися до відділення банку з оригіналами ваших документів. Над можливістю прийому документів за допомогою додатку «ДІЯ» працюємо, та про реалізацію якої ми обов’язково проінформуємо наших клієнтів.

Стосовно забезпечення карантинних норм – приділяємо багато зусиль, для виконання всіх рекомендацій МОЗ. Так, обслуговування черги в різних відділеннях може відбуватися по-різному, виходячи з індивідуальних чинників (наявність хол-менеджера, обладнання відділення для електронної черги, штату, розміру черг і т.п.). Клієнтів обслуговують як за попереднім записом, так і живою чергою, яка формується біля входу у відділення. Клієнтів запрошує хол-менеджер по черзі з розрахунку 1 менеджер / касир — 1 Клієнт, для контролю кількості клієнтів, що одночасно знаходяться у відділенні банку. Стосовно скупчення клієнтів у тамбурі — питання додатково проаналізуємо, в той же час ми просимо наших клієнтів зберігати дистанцію при формуванні черги до відділення банку. Дякуємо за сигнал!

Коментарі - 1

+
0
OkeyDoki
OkeyDoki
6 січня 2021, 6:43
#
Потому что касир делает копии документов при выдаче перевода. А з чего он будет делат копию з телефона чтоли?)

По поводу толпы. А ты у людей спроси че они стоят и правила нарушают. Мог заодно и милицию вызвать чтобы всем штраф выписали. Я думаю народ так благодарен тебе был бы).
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися